Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Uitnodiging!

Afgelopen donderdagavond zijn we als bestuur gestart met een verandertraject gericht op de toekomst waarbij we onze kernwaarden willen formuleren.

De volgende stap is op 31 maart. Aanvang van deze avond is 19.00u. Dan wordt een zogenaamde ‘spiegelavond’ gehouden. Daarin worden leden uitgenodigd om met ideeën en wensen te komen. Tijdens de start afgelopen donderdag waren er een aantal leden aanwezig (Rachel Telgenhof Oude Koehorst, Gerben van der Aa, Fabian Geerdink, Rosan Kamphuis, Suzan Gelevert en Iris Koldemeule). Zij vormen het ‘kernteam’ om de ‘spiegelavond’ voor te bespreken samen met het bestuur (René van Kuilenburg, Gerard Leussink, Ronald Leussink, Ruud Hesselink, Gijs op de Weegh, Demi Weustink en Lieke Steggink). Het kernteam en het bestuur zullen ook andere leden gaan vragen om op deze ‘spiegelavond’ mee te denken. Gewoon heel informeel, in kleine groepjes, maar wel met een belangrijk resultaat.

Wil je meedoen? Stuur dan een e- mail naar secretariaat@setup65.nl of spreek één van de leden van het kernteam of het bestuur aan.

Wordt vervolgd!

Met vriendelijke groet,
Demi Weustink en Lieke Steggink (secretariaat Springendal/Set-Up’65)

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp