Volleybalvereniging Set-Up'65

HB-Blog nummer 2

Daar zijn we weer, blog HB nummer 2!
Donderdag 10 september stond er weer een vergadering gepland van het HB.
Niet iedereen kon hier bij aanwezig zijn, maar met de ALV in het vooruitzicht leek het iedereen toch verstandig om hiervoor nog even met elkaar om tafel te zitten.

Uiteraard staat er altijd wel een punt op de agenda die vele malen door wordt geschoven. Zo is bij ons dit punt, communicatie.
Dit gaat in veel opzichten erg goed. Er wordt onderling fanatiek met elkaar geappt, gemaild en gebeld. Maar… Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Aangezien deze vergadering niet iedereen aanwezig was, hebben we het maar weer doorgeschoven naar de volgende vergadering.
Er zijn immers belangrijkere dingen te bespreken, zoals bijvoorbeeld de ALV!

Het secretariaat is bezig geweest met de agenda, de notulen van de vorige ALV zijn nogmaals doorgenomen. En ook werd er gecheckt of alle punten van de actielijst van vorig jaar zijn afgevinkt.
Ook is er doorgenomen hoe de invulling van deze avond wordt. Wie gaat zegt wat, wie treedt er af etc. Al met al kunnen we zeggen dat deze vergadering erg nuttig was in de aanloop naar de ALV.
De uitnodiging ontvangen jullie zo snel mogelijk.

Uiteraard viel het woord waar menig mens eigenlijk wel klaar mee is, maar het nog niet met ons.. Corona..
Zoals vele hebben gezien hebben we in de sporthal zoveel mogelijk maatregelen getroffen. Bij binnenkomst handen desinfecteren, looproute in de kantine, beperkte zitplaatsen in de kantine en ook op de tribunes is er beperkt plek en staat er aangegeven waar wel en geen plaats is om te gaan zitten. We hopen ook dat iedereen zich er aan houdt, zodat we deze tijd goed en gezond door komen!

Ook is het besluit gekomen om toch verder te gaan met het Rabobank traject o.l.v. Fons van der Logt. Gister heeft het kernteam een uitnodiging ontvangen voor de Spiegelavond. Mocht alles mee zitten, dan wordt deze op dinsdag 22 september gehouden. Uiteraard zullen we het verloop van deze avond met jullie delen via onze kanalen.

Ondanks dat het een korte vergadering was, waardoor ons 2e blog niet heel lang en uitgebreid is, hebben we toch veel kunnen bespreken en kunnen voorbereiden.
We hopen dat jullie weer met veel plezier ons blog hebben gelezen!

Graag tot op de ALV!

Groetjes,

Hoofdbestuur Lammerink Installatiegroep Set – Up ‘65

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors