Volleybalvereniging Set-Up'65

Bericht van het Hoofdbestuur en de sponsorcommissie

Beste sportvrienden,

We leven op dit moment in een onzekere tijd en de hele wereld staat op dit moment in brand. In deze tijd staat de sport op een duidelijke tweede plaats want we hebben allemaal wel andere zorgen. Het zorgen voor familie en in jullie geval ook zorgen voor jullie bedrijf en jullie personeel  is op dit moment veel belangrijker dan de sport. Al jaren denken jullie aan ons, hoe wij middels uw steun onze sport op een optimale manier kunnen uitdragen en beleven. Nu zijn de rollen omgedraaid, en denken wij aan jullie, hoe we met zijn allen deze onzekere en uitdagende tijd door gaan brengen.

Zoals wel bekend heeft de Nevobo wijselijke besloten om ook te stoppen met volleybal. Het seizoen 2019/2020 zit er dus op en dat betekent voor het volgende seizoen dat de dames van Springendal Set Up`65 weer op het hoogste niveau speelt.

Via deze mail willen wij u heel graag bedanken voor het steunen van onze vereniging maar ook uw betrokkenheid. Met uw betrokkenheid en/of sponsering helpt u onze vereniging enorm. Zonder steun van u zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden. Mede door uw bijdrage zijn we al jaren een vaste waarde in de eredivisie en een grote vereniging in Nederland.

 

Wat ons rest is u en uw geliefden, familie , vrienden heel veel sterkte en gezondheid te wensen in deze onzekere tijd en we hopen dat we u het komende seizoen weer te mogen begroeten.

Stay safe.

Namens het HB en sponsor commissie  van Springendal Set Up`65

 

Tagged ,

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors