Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Verslag Sudosa 2 - Dames 1

dinsdag 20 december 2022

Op zaterdag 17 december was het weer zover. We vertrokken in de vroege ochtend naar Assen om daar een wedstrijd tegen Sudosa- Desto dames 2 te spelen. Om 13.00 klonk het eerste fluitsignaal en kon de wedstrijd van start gaan. In set 1 ging het in het begin gelijk op. We zaten nog niet helemaal lekker in de wedstrijd waardoor wij telkens een achterstand hadden van 2 punten. In het veld was de sfeer nog wel erg goed. Iedereen had er nog veel vertrouwen in ondanks de kleine achterstand. Door een goede serveserie van Diede Hagedoorn kwamen wij weer op een lichte voorsprong. Toen het einde van de set naderde gingen wij steeds beter spelen. Dit zorgde ervoor dat wij set 1 met 25-22 wonnen. Je zou zeggen dat als je set 1 goed eindigt, dat je dit door zet naar set 2. Niets is minder waar. In set 2 begonnen wij al gelijk met een 7-1 achterstand. Sudosa begon goed te serveren waardoor wij de pass niet helemaal onder controle kregen. Wanneer de pass wel kwam, werd dit niet afgemaakt in de aanval. De achterstand konden wij helaas niet meer ongedaan maken waardoor wij met 25-19 de set verloren. In set 3 gingen we weer met frisse moed van start. We begonnen de pass weer onder controle te krijgen. Dit werd alleen niet afgemaakt aan het net. Ook maakten wij veel eigen fouten waardoor wij weer niet helemaal lekker in de wedstrijd zaten. Aan het einde van de set werd de servedruk van ons weer beter. Hierdoor hebben wij een groot deel van de achterstand in kunnen halen maar dit was helaas ook niet genoeg. Sudosa won ook set 3 met 25-19. Aan het einde van set 3 begon het vertrouwen weer te komen, waardoor wij in set 4 goed van start gingen. De servedruk aan onze kant was weer terug waardoor Sudosa veel fouten begonnen te maken. We speelden weer ons eigen spel en wanneer we punten tegen kregen werd het vertrouwen niet minder. Set 4 hebben wij dan ook gewonnen met 25-18. Set 5 begonnen we ook weer met veel vertrouwen. In het begin van de set ging het weer gelijk op met goede rally’s. Ook Sudosa begon weer beter te spelen waardoor het al snel 8-4 voor Sudosa stond. Helaas hebben wij die achterstand niet meer kunnen inhalen en is set 5 met 15-11 naar Sudosa gegaan. We hebben nu een korte wedstrijdstop door de feestdagen. De volgende wedstrijd is 14 januari om 19.00 tegen Rivo Rijssen in Ootmarsum! Dit belooft weer een spannende wedstrijd te worden. Komen jullie ons dan weer aanmoedigen?