Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Pupillen van de week Ottelien en Noortje

vrijdag 31 januari 2020

Hoi allemaal,

Ottelien Pieper

Mijn naam is Ottelien Pieper. Ik ben 10 jaar en zit in groep 7 van de meander. Mijn zus Rozemijn speelt ook volleybal. Ik heb een heel leuk en gezellig team, C5. Na de thuiswedstrijd is er altijd iemand die wat lekkers meeneemt en zitten we in de kantine nog even na.De training op zondag vind ik superleuk! Naast volleybal speel ik tennis en piano. Ik vind het heel gaaf om pupil van de week te zijn! Heel veel succes dames 1, maak er een leuke wedstrijd van!

Groetjes, Ottelien

 

Hoi ik ben Noortje Steinmeijer,

Noortje Steinmeijer

Ik ben ben 10 jaar en zit in groep 7 van de basisschool de Meander. Ik zit in een ontzettend leuk team, meisjes C5. Ik volleybal heel graag en vind het de leukste sport die er is. Daarna vind ik skiën, dansen, bakken en knutselen ook erg leuk. Ook spreek ik graag met mijn vriendinnetjes af om samen iets te doen. Hopelijk wint Dames 1, ik heb er heel veel zin om pupil van de week te zijn.

Groetjes Noortje