Volleybalvereniging Set-Up'65

Woordje van de (nieuwe) Voorzitter

voorzitter-01

Beste Volleybalvrienden,

Afgelopen maandag ben ik tijdens een extra ingelaste ALV benoemd tot voorzitter van de mooiste volleybalvereniging van heel Nederland.

Voorafgaand aan deze benoeming heb ik een kleine presentatie gegeven over hoe ik denk waar ik als Voorzitter, maar ook wij als hoofdbestuur de komende periode mee aan de slag moeten. Het lijkt mij zinvol om dit met alle leden te delen, vandaar dit woordje van de voorzitter.

“Toen ik in oktober gebeld werd door de vorige voorzitter, René van Kuilenburg, was mijn antwoord op zijn vraag om voorzitter te worden natuurlijk volmondig NEE. Er gingen allemaal fop redenen door mijn hoofd waarom het echt niet kon. Het hoofdbestuur ging blijkbaar niet akkoord met mijn antwoord en stuurde daarop de penningmeester op mij af en gedurende het gesprek met hem, kon ik eigenlijk geen goede redenen bedenken om deze klus/uitdaging niet aan te gaan.

Nadat ik had toegezegd ben ik bij mijzelf te rade gegaan wat ik eigenlijk van een voorzitter vind. Wat mogen de leden van mij verwachten? Terwijl ik mijn eigen carrière van speler tot trainer en lid van verschillende commissies langsging kwam ik al snel op de antwoorden.

Mijn grootste succes en waar ik het meest trots op ben is de oprichting van het BE-team. Toen ik voor de eerste keer naar de training van dit team reed wist ik twee dingen.

  1. Het wordt een flinke uitdaging om deze kinderen te leren volleyballen. (Waarbij het de vraag is of dat aan mij ligt of aan de kinderen).
  2. Ik zal er alles aan doen om de kinderen het gevoel te geven dat ze volledig bij de club horen.

Zo gezegd, zo gedaan met als resultaat elke week stralende kinderen op de training. Op een gegeven moment kwam een van de kinderen zo trots als een pauw naar mij toe om te vertellen dat ze speciaal voor de volleybal nieuwe schoenen had gekregen. Het bijzondere hierbij is dat het een van de kinderen in een rolstoel is…………….

Na een poosje kwam er een energie los in dit team die ik vooraf niet verwacht had. Wanneer ik mensen nodig had omdat we een activiteit wilde organiseren met bijvoorbeeld sinterklaas of einde van het seizoen, dan hoefde ik maar de vraag te stellen of een heel peloton aan ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s stonden klaar om te helpen. Dit wilden ze graag doen, omdat ze zagen wat wij voor de kinderen deden. Ook melden sponsors zich vanzelf en kregen we geld om materialen te kopen en 1 oproep op facebook voor nieuwe training shirts was voldoende. Familie Molendijk van MOVO-zaden was direct bereid om ons te helpen.

Ik ben ervan overtuigd dat niet alleen voor het BE-team geldt. Dit geldt voor alle leden en dat is dan ook waar ik de komende periode mijn stinkende best voor ga doen.

Ik geloof namelijk dat als iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient, de sfeer beter wordt en er veel meer mogelijk is. De voorzitter is er voor alle leden en het hoofdbestuur is er voor alle leden.

We moeten met elkaar ook allemaal niet moeilijker maken dan het is, want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde als lid van Set-Up ’65. Gewoon, een lekker potje volleybal!

Ik hoop dat we elkaar snel weer zien in sporthal! Tot die tijd, blijf gezond en hou vol!

Matthijs Bult

 

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors