Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Wie helpt het kader versterken binnen Springendal Set-Up’65?

kader-versterken

]Het zijn niet de eenvoudigste jaren voor (sport)clubs, met name het werven van nieuwe kaderleden. Toch drijven de sportverenigingen nog steeds op vrijwilligers, maar het groepje wordt kleiner. Dat geldt ook voor onze volleybalclub Springendal Set-Up ’65 en dus zijn wij op zoek naar nieuw, vers bloed.

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is dit signaal al duidelijk afgegeven en vanaf dat moment hebben wij als Hoofdbestuur geprobeerd om de handschoen op te pakken. Van de communicatiewerkgroep hebben we alvast mooie aanbevelingen gekregen over de interne communicatie (verslag interne communicatie) waar we met jullie samen mee aan de slag willen.

We krijgen ook vaak te horen dat we te veel de aandacht hebben gericht op het eerste damesteam. We willen hier benadrukken dat we op allerlei vlakken ambities hebben binnen de club en niet alleen voor de topteams, maar voor alle spelers en speelster. Wie wil deze ambities met ons oppakken en vormgeven? We hebben natuurlijk al super vrijwilligers, die veel vrije tijd steken in Springendal Set-Up’65. We zien en merken echter ook dat er te veel taken rusten op de schouders van te weinig mensen

Een belangrijke ambitie is dat we zo spoedig mogelijk willen starten met twee Technische Commissies. Eén TC, die verantwoordelijk is voor de top, en daarnaast willen we een TC creëren, die zich sterk maakt voor de breedtesport binnen onze vereniging. Zodat zowel de top- als de breedtesport goed bediend wordt.

Het is een uitdagende klus om binnen de volleybalvereniging toe te treden tot het kader. Wij kunnen op allerlei terreinen (van technisch tot praktisch tot het vormgeven van bijvoorbeeld beachvolleybal) mensen met hun eigen ideeën gebruiken. Natuurlijk behoort ook een opleiding tot trainer of scheidsrechter tot de mogelijkheden. We hopen op een mooie en vruchtbare samenwerking, die er voor zorgt dat we gezamenlijk met een positief gevoel aan de toekomst van de club kunnen blijven werken.

Belangstellenden willen we dan ook vragen om contact met ons op te nemen, zodat we in een gesprek elkaars wensen kunnen inventariseren. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dit kan bij Marloes Kokkelink: secretariaat @ setup65.nl (zonder spaties)

Hoofdbestuur Springendal Set-Up’65

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors