Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Vrijwilligers bedankt

20170830-parkeren-kunstmarkt (8)

Het hoofdbestuur dankt alle vrijwilligers bij de parkeeractie van de Kunstmarkt 2017. Onder aanvoering van Gerja Busscher en Tonnie oude Hengel is de actie dit jaar onder mooie zomerse omstandigheden, op een enkele aanrijding na, goed verlopen en hebben we een mooie opbrengst voor de clubkas mogen noteren.  Onze dank gaat ook uit naar Rob Doup, hij heeft deze actie jarenlang gecoördineerd en dit jaar heeft hij het stokje overgedragen aan Gerja Busschers en Tonnie oude Hengel. Rob dank voor je inzet en betrokkenheid. Verder dank aan de familie Voorpostel voor het beschikbaar stellen van de weide.

Opbouwcommissie
Al nagenoeg vanaf het begin van Kunst in Ootmarsum zorgen Set-Up ’65 leden er voor dat op donderdag – vrijdagavond de ruim 200 kramen op hun plaats komen te staan, die tijdens het kunstweekend het decor zijn voor allerhande kunst. Ze sjouwen daarvoor het gehele circuit af om de kramen op te bouwen, dus stellingen plaatsen, balken op de goede plek en het zeil eroverheen spannen. Schraag eronder en daar staat weer een kraam. Op de zondagavond gebeurt het omgekeerde en wordt alles weer afgebroken en op de wagens van leverancier Nijland geplaatst. De opbouwcommissie heeft jarenlang gewerkt onder de bezielende leiding van Frans Swennenhuis. Hij coördineerde alles, had de contacten met het stichtingsbestuur van Kunst in Ootmarsum en kende de leiding van de opbouw- en afbraakwerkzaamheden. Dit jaar is zijn laatste jaar en neemt Frans afscheid van zijn bouwploeg. Met hem vertrekken ook de oud-gedienden Toon Sanders en Toon Bossink en Gerard ten Elsen. Ook zij zetten een punt achter hun werkzaamheden. Dit viertal willen we als Hoofdbestuur in het bijzonder bedanken voor hun jarenlange, trouwe inzet en alles altijd op een vlotte en keurige wijze hebben laten verlopen. Dank gaat natuurlijk ook uit naar de rest van de opbouwcommissie, die dit jaar weer de handen uit de mouwen hebben gestoken en volgend jaar opnieuw van de partij zijn.

Het Hoofdbestuur is trots op dit stuk vrijwilligerswerk voor wat betreft de Parkeeractie als het opbouwen en afbreken tijdens Kunst in Ootmarsum. Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie geweldige inzet.

Foto’s:

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Eindstanden Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors