Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Volleyballers Goudse Set-Up ’65 Academie volop in training

SetUp 65 Goudse ontbijt groepsfoto (11)

De talentontwikkeling is ook dit seizoen weer van start gegaan in het bekende jasje. De Goudse Verzekeringen is vorig jaar stersponsor van de volleybalacademie van Springendal Set-Up’65 geworden en de naam luidt dan ook: ‘De Goudse Set-Up’65 volleybalacademie’.

De volleybalacademie is nog in volle ontwikkeling. De afgelopen jaren is er hard aan de organisatie gewerkt. Daardoor kunnen we de academie niet alleen aan speelsters van Springendal Set-Up’65 aanbieden, maar ook aan talentvolle speelsters van andere verenigingen.

Elke zondag bieden wij middels trainingen, de mogelijkheid aan speelsters met potentie om zichzelf extra te ontwikkelen. Er wordt geselecteerd op basis van criteria zoals behendigheid, coördinatie, lichaamsbouw, snelheid, etc.

De leeftijd waarop de speelster een bepaalde positie gaat vervullen ligt rond het 12e levensjaar. Daar waar vorig jaar per leeftijdsgroep in brede ontwikkeling werd getraind, zal komend seizoen vanaf de C 2e jaars positiegericht getraind gaan worden. Door extra uren specialistisch te gaan trainen, denken wij dat speelsters het maximale uit zichzelf kunnen halen. Met het uiteindelijke doel te groeien naar het niveau van de topteams uit de vereniging.

De C 1e jaars en CMV zullen per leeftijdsgroep bij elkaar blijven trainen om zich op algemeen technisch en tactisch vlak te ontwikkelen. Langzaam zal er een profiel zichtbaar worden van een positie waarin speelsters in de toekomst kunnen doorgroeien. Gedurende 3 uur wordt er getraind op technisch en tactisch vlak. Ook wordt de kracht- en coördinatietraining hier weer in meegenomen. Om een speelster op te leiden naar de top, wordt er veel van haar verwacht. Voor een goede balans tussen belasting en rust wordt er informatie aangereikt over wat dit betekent voor zowel speelsters als ouders. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voedingsadvies. Ook Fysiotherapie Ootmarsum ondersteunt de volleybalacademie om kinderen sterker te maken.

De meiden van de Goudse Set-Up ’65 Volleybalacademie kregen voor hun training een ontbijt aangeboden door Lidy Groeneveld-Brunninkhuis en Rosalien Krabbe. Deze beide Set-Up dames verzorgen de coördinatie van deze talentenschool. Uit alles bleek dat deze broodmaaltijd goed in de smaak viel. Vervolgens was het trainen en dat gebeurde onder leiding van zeer betrokken trainers, die hun fanatisme overbrengen op de deelnemers aan deze Volleybalschool.
De trainingen starten om 10 uur in sporthal de Schalm en staan onder leiding van ervaren volleybaltrainers. Springendal/Set-Up’65 is blij dat ook dit seizoen de volleybalschool weer doorgang vindt. Tussentijds is het mogelijk om deel te nemen aan deze trainingen.
Voor verdere informatie en/of aanmelding kan men mailen university@setup65.nl.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors