Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Volleybal kennistoets

Omdat het vanuit de Nevobo verplicht is om een spelregelbewijstoets te maken voordat je mag fluiten, zijn wij genoodzaakt dit aan jullie te verplichten.

Wanneer hier niet aan voldaan wordt krijgen wij boetes vanuit de Nevobo wat natuurlijk zonde van het geld is.

Iedereen die in de seniorenteams volleybalt, wordt verplicht deze kennistoets te maken. De kennistoets kun je maken op www.volleybalmasterz.nl.  Het kost je ongeveer 15 minuten van je tijd. Wanneer je deze invult krijgen wij daar automatisch bericht van. Na het behalen van de spelregeltoets mag je wedstrijden fluiten tot en met de 3e klasse van de seniorenteams. Daarnaast mag je alle jeugdwedstrijden fluiten met uitzondering van de topklasse bij de A en B jeugd. Een aantal mensen hebben dit al gedaan. Mocht je twijfelen dan kun je inloggen op volleybalmasterz.nl waar je het kunt zien.

Je hoeft na deze kennistoets niet vaker te fluiten of andere teams, dit blijft hetzelfde.

Wij gaan de komende tijd als scheidrechterscommissie bezig met het aanbieden van een vaardigheidstraining voor het fluiten van de 1e en 2e klasse van de seniorenteams. Daarnaast mag je dan ook alle topklasse wedstrijden fluiten. Dit zal ook verplicht worden omdat wij hier niet genoeg vrijwilligers voor kunnen vinden. Dit zal ongeveer 1 avond van je tijd kosten. Hier volgt nog nader bericht over.

Zaterdag 7 december is er van 12 tot 17 uur en zaterdag 14 december van 10 tot 14 uur is er de mogelijkheid om de toets met begeleiding in de kantine te maken.

 

Kortom; iedereen moet de kennistoets maken voor het einde van het jaar.
Met vriendelijke groet,

De scheidsrechterscommissie.

Ruud, Melanie, Esmee, Frank, Jan, Ria en Stefan

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp