Volleybalvereniging Set-Up'65

Vogelvoeractie 19-10-19

Op zaterdagochtend 19 oktober wordt ons inmiddels traditionele vogelvoeractie gehouden .  Vanaf 10.00 uur gaan we kris kras door Ootmarsum en omstreken om vogelvoer te verkopen. De hulp van een aantal  teams is op deze zaterdag ook zeer gewenst, om te zorgen dat de vetbollen en pindanetjes ook daadwerkelijk verkocht gaan worden.
Deze teams zijn :
B4, B2, A3, A2, A1, H2, H1, D6 D5, D4, D3, D1 (hebben dan namelijk geen wedstrijd of een wedstrijd pas in de middag of avond)

Daarnaast hebben we gehoord dat er ook een aantal C teams zijn die graag willen helpen bij deze actie. Dat vinden we geweldig en we horen dan ook graag welke teams dit zijn.

Per team zijn er minimaal 4 personen nodig. De namen van deze personen graag voor dinsdag 15  oktober doorgeven op emailadres: activiteiten@setup65.nl ,
zodat de auto-indeling gemaakt kan worden en gepubliceerd kan worden.

Tevens zoeken we nog een aantal chauffeurs ook zij kunnen zich melden

op activiteiten@setup65.nl

Iedereen wordt om 9.30 uur bij het magazijn van de Welkoop in Ootmarsum verwacht. Waar er vanaf 10.00 uur wordt gestart. Na afloop staat er voor iedereen een heerlijke pan snert klaar in de sporthal, gemaakt door slager Frank Arens.

De coördinatie ligt in handen van Thomas Storck en Henny Heerts.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors