Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Verslag: Markel Up – Heren 2

Na jarenlang schitteren van afwezigheid met de wedstrijdverslagen heeft Heren 2 (voorheen Heren 3) besloten om u wekelijks bij te praten over de perikelen in het team en u een objectieve analyse te geven van de wedstrijden.

U leest het goed. Heren 3 is inmiddels Heren 2 geworden en we spelen inmiddels in de 1e klasse. Ons standvastige team heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt en de nodige transfers zijn gedaan. Laten we vooropstellen dat we nu op volle sterkte zijn qua bezetting en dat ieders talent optimaal wordt benut. Dit geldt voor zowel in het veld, op de bank en in de kantine.

Aan het eind van vorig seizoen heeft voormalig Heren 4 besloten om uit elkaar te gaan. Daarmee kwamen 3 sterspelers (Nick, Ard en Gido) zonder team te zitten. Heren 3 (nu Heren 2) was toen zo aardig om deze jonge puppies te adopteren in het team en onder haar hoede te nemen. Wij wensen Nick, Ard en Gido veel speelplezier toe, maar bovenal veel biergenot. Inmiddels hebben we vorig seizoen ook afscheid moeten nemen van onze trainer Jasper Brouwer die helaas heeft besloten om zijn geluk elders te gaan beproeven. We wensen hem dan ook veel geluk. Daarnaast heeft papa Luuk  besloten om de wedstrijden voorlopig even vanuit de derde persoon te aanschouwen. Gelukkig blijft hij het komende seizoen meetrainen om het niveau bij Heren 2 op peil te houden. Tot slot is Mighty Mike uit Heren 1 weer aangesteld om ons te trainen en is Setupveteraan Tim Leussink en is ex-heren-4-speler Jon Oortmann aangesteld als coaches van dit talententeam. Veel succes ermee.

In der loop der jaren is er bij de spelers met een vaste aanstelling in het team ook het een en ander gebeurd. Ik snap dat u alle ins-en-outs wil weten, maar omdat wedstrijdverslagen maar 733 woorden mogen bevatten moeten we het kort houden en worden alleen de belangrijkste ontwikkelingen uitgelicht. Pommie aka Jeroen Oude Nijhuis woont met Marloes samen in Ootmarsum, bijna tegenover de sporthal, en hebben een hamster als huisdier. De houseverwarming was dan ook een zeer geslaagd feestje. Leon Meijers heeft na 4,5 jaar in een bouwval te hebben gezeten eindelijk zijn paleisje af. Het is hem toch gelukt om voor de Kerst de woning te bewonen. We vragen u dan ook om een kort applaus voor Leon. Om toch bij het onderwerp ‘huis’ te blijven, is inmiddels Stefan verhuisd van Oud Ootmarsum naar Enschede en weer terug. Inmiddels heeft hij met Maureen een huisje dichtbij de bronnen weten te bemachtigen. Wanneer de intrekkersmoal op de camping is, houdt u van ons tegoed. Ook bij de gebroeders Lubbers is er veel gebeurd de afgelopen jaren. Senior werkt inmiddels in het management een daardoor is zijn baard gaan groeien en grijs geworden. Wanneer hij op de training en wedstrijden komt kun je precies zien wat hij gegeten heeft die avond. Junior, tjah, wat moeten we daar over zeggen. Onze dumpertvertegenwoordiger kent dan ook alle klassiekers en kan ze feilloos naspelen. Trouwens op 3 december bent u allemaal van harte uitgenodigd om naar de openbare afsluiting van zijn Master Chemicaliën op de UT in Enschede te komen en laten we hopen dat zijn baard dan eindelijk begint te groeien. Dan hebben we nog libero Ralph. Inmiddels is Ralph degene die de plaatjes draait bij de wedstrijden van Dames 1. Ook hij heeft de laatste 2 seizoenen te maken gehad met wat lichamelijke klachten zoals korte handen, een stijve onderarm en een slijmbeursontsteking in de elleboog. Maargoed, dit kunnen de besten overkomen. Last but not least hebben we nog Mr. Handsaw Hans. De lucht is nog nooit zo scherp aangesneden. Na het geweldige teamfeest van 2 jaar terug moet hij nog steeds de slagroom en bitterballen uit de vloerbedekking schrapen. Hierdoor kan hij het meestal niet redden.

Op vrijdag 4 oktober moesten we aantreden tegen Markel-Up Heren 1 in Markelo. Onze eerste wedstrijd van dit seizoen, en tevens een mooi moment om te kijken waar we staan als team. Inmiddels onderaan. Voorafgaand werd er door de Nevobo 2-3 voorspeld in ons voordeel. De uitslag was totaal anders. Hoewel we voor onszelf een prima wedstrijd hadden gespeeld, konden we in ieder geval met een volle maag naar huis gaan. De volgende wedstrijd is op vrijdag 11 oktober thuis tegen Webton Hengelo Heren 3. Mocht u dit sterrenteam willen aanschouwen, dan bent u van harte welkom in de Schalm!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp