Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Verslag: Heren 2 – Time-Out 2

Willem Holleeder, Clarence Seedorf en Marloes Weghorst. Waarom staat Marloes Weghorst in het rijtje van deze illustere bekende Nederlanders. Daar kom ik zo op terug. Eerst begin ik bij het weekoverzicht.

Na de uiterst goede training van afgelopen week verzorgd door Danea was de vraag of good old Mighty Mike deze week training zou geven. Het verlossende woordt kwam er om 15.34 uur: Als jij dat bal opgooien van jou volleybal noemt dan gaan wij trainen. Van de rest van de selectie kon maar een klein deel wel trainen wat weinig goeds deed vermoeden voor de wedstrijd. Hoewel wij toch niet meer te trainen zijn.

Afijn de training ging super goed volgens Ties. Er heerste de gedachte dat wij deze wedstrijd konden gaan winnen. Volgens de Nevobo voorspellingen zou de uitslag 3-1 moeten zijn. Nu moesten wij dat varkentje maar even gaan wassen. Tijdens het inspelen bleek al dat iedereen in topvorm was. Leon Meijer bleek weer eens onder het net door te kunnen serveren en mocht er een blaadje bier in doen. De scheids in de gedaante van Marlies Eertman had slecht geslapen afgelopen week. Ze was erg gespannen om deze grote wedstrijd te fluiten. Wat natuurlijk erg begrijpelijk is.

Onze thuiswedstrijdencoach Jon Oortman kon vanaf de 1e set aansluiten om ons van tactische plannen te voorzien.
De tribune was inmiddels ook al goed gevuld met 1 persoon; namelijk de moeder van Guido Huzen himself. Later sloot de rest van de familie ook aan. Jeroen Oude Nijhuis keek verdrietig in het rond. Hij had zijn grote liefde Marloes Weghorst toch echt in de sporthal gesignaleerd. Na een korte blik op de tribune bleek zij naast Anne Arens te zitten. Echter zat deze op de tribune bij Heren 1 wat wel begrijpelijk is gezien haar vriendje Mike daar volleybalde. Snap u het nog?

Tijdens de wedstrijd viel het Jeroen wel op dat Marloes de hele tijd met een schuin oog naar onze wedstrijd aan het kijken was. Jeroen kon dan ook niet anders concluderen dat Marloes zich schaamde om op de tribune bij Hk2 te zitten. Schaamte zoals bij al die mensen die fier op de foto stonden met Willem (de Neus) Holleeder en er achter kwamen dat het helemaal geen vriendelijke man was. Schaamte net als toen Clarence Seedorf van de negen meter hoog over schoot op het EK van 1996. Deze schaamte kende ook Marloes om niet bij ons op de tribune te gaan zitten. Het is een trieste werkelijkheid maar waar. Jeroen moet hiermee leren leven. Ties bood al direct aan om Jeroen hierin te ondersteunen wat Jeroen enorm waardeerde.
De wedstrijd;4-0 gewonnen.

Hierdoor stijgen wij door naar de 4e plek in de 1e klasse. En hiermee zijn wij weer een stap dichterbij om te promoveren naar de promotieklasse en van daaruit weer verder te promoveren naar de regiodivisie en Hk1 te verslaan waardoor wij HK1 worden.

De kantinebokaal hebben wij ook voor het eerst dit seizoen gepakt. Hiermee is het een nek-aan-nek-race in het klassement geworden. Heren 1/ Heren 2/ Dames 4 en Dames 5 staan allen een gedeeltelijk 1e plaats met 1 punt.

Aankomende donderdag wordt er weer een poging gedaan om de volgende 5 punten binnen te slepen in de nevobo competitie in de Pathmoshal. 19uur; Vips Bardot HS3/ Springendal HK2. Komt het zien.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp