Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Verslag: Dames 2 – vc Zwolle 2

dk2-sponsor

De doelstelling voor deze wedstrijd was duidelijk voor ons. Wij wilden profiteren van het eventuele puntenverlies bij de derby tussen Dynamo Tubbergen en Krekkers. De kans was groot dat wij de tweede plek zouden overnemen als wij zouden winnen. Dan denk je dat wij vol passie en vechtlust aan deze wedstrijd zouden beginnen, maar helaas was hier niets van terug te zien. De eerste set liepen we steeds achter de feiten aan. We konden geen grip krijgen op voornamelijk de midaanvalsters van VC Zwolle, maar bleven toch lang gelijk op gaan. In een set waar beide ploegen een hoge foutenlast hadden, liep VC Zwolle uiteindelijk naar de setwinst op een stand van 21-25.

In de tweede set ging het tot 15-15 weer lang gelijk op, maar bij ons miste nog steeds de overtuiging om te winnen. We hadden problemen met de serve van VC Zwolle, maar als onze pass dan wel goed lag werd het uiteindelijk niet afgemaakt door onze aanvalsters. Er werd meerdere keren gewisseld, maar niemand kon het verschil maken. Pas bij 15-23 maakten wij weer een punt, maar aan de gezichten in het veld te zien was de hoop voor deze set al opgegeven. Met 18-25 ging deze set weer naar VC Zwolle en stonden we met 0-2 achter.

Om er nog een overwinning uit te slepen, zouden we nu dan echt een stap bij moeten zetten en deze set winnen. Bij 10-10 kwam Lynn aan serve en bij 15-10 gaf ze deze weer af. Een gat was geslagen en deze zouden we nu moeten vasthouden. Tot de 20 lukte dit goed, maar VC Zwolle gaf niet snel op. Ze knokten zich terug en het vele geschreeuw leek onze speelsters toch zenuwachtig te maken. Bij 22-22 was de stand weer gelijk, maar door een aantal hard geslagen ballen pakten wij toch de set met 25-23.

Beide teams begonnen gemotiveerd aan de vierde set. Maar toen VC Zwolle een voorsprong wist te pakken, was het bij ons gedaan. De vechtlust was niet terug te zien en het leek alsof iedereen deze wedstrijd maar snel wou vergeten. En dat is iets wat wij ook maar snel moeten doen want de set werd verloren met 18-25 en dus ging de wedstrijd met 3-1 naar VC Zwolle.

De knop moet snel om want volgende week staat onze volgende wedstrijd tegen Hake Tjoba D1 op het programma.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors