Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Verslag: Alterno – Dames 1

20171014-dk1-alterno (4)

Na het verlies van vorige week tegen Weert, wist Springendal Set-Up ’65 D1 afgelopen zaterdag ook niet te winnen. De wedstrijd tegen Alterno werd in Apeldoorn met 3-1 verloren. Jammer, want er zat zeker meer in.

De eerste twee sets speelde het Ootmarsumse team niet goed en gingen de punten terecht naar het team uit Apeldoorn. In de derde set veranderde dit. Er werd een stuk beter gespeeld en de set werd gewonnen. De voorsprong in de vierde set ging al heel snel naar het Ootmarsumse team. Toen ze een voorsprong van 3-11 hadden bereikt, leek er niks meer mis te kunnen gaan. Toch hielden ze de uitgebouwde voorsprong niet vast. De vierde set werd verloren.

De dames laten in alle wedstrijden zien dat ze goed kunnen volleyballen. Maar dit houden ze niet altijd lang genoeg vast. Er zit nog steeds veel meer in. Het moet er alleen nog uitkomen. Zaterdag, na de wedstrijd van heren 1, spelen de dames om 20:00 uur in Ootmarsum tegen Eurosped. Dit team uit Vroomshoop won afgelopen zondag tegen titelkandidaat Sneek, dus ze zullen gebrand zijn om deze winst voort te zetten. Aan het team van Brahim Abchir de taak om dit niet te laten gebeuren. Een spannende derby dus, wat voor de volleyballiefhebber vast een mooie pot gaat worden. 20:00 uur in Sporthal de Schalm!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors