Volleybalvereniging Set-Up'65

Van mini Bakhoes naar Twents Broodhoestoernooi: “Doe gek en doe mee”

Mini Bakhoestoernooi 2010 (11)

Het jeugdbestuur van de Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 blaast het vroegere mini Bakhoestoernooi weer nieuw leven in. Het krijgt een andere naam en dus heet het vanaf nu het mini Twents Broodhoestoernooi.
De Ootmarsumse volleybalvereniging komt uit de coronadip en dus is er gelukkig weer ruimte voor (nieuwe) activiteiten. Het mini Broodhoestoernooi is er daar één van. “Dit toernooi sloeg altijd ontzettend goed aan bij de CMV-jeugd en hun ouders en naaste bekenden. We willen de jongeren weer in beweging krijgen en naast de trainingen, de competitie is dit een prima mogelijkheid om op een gezellige wijze met elkaar te volleyballen,” laten de enthousiaste jeugdbestuursleden weten.

Starten met een ontbijt van het Twents Broodhoes
Het evenement wordt gehouden op zondag 15 mei. In verband met de meivakantie is inschrijving mogelijk tot vrijdag 22 april. Het is een toernooi voor de gehele CMV-afdeling van de volleybalclub. In het team zit minimaal 1 CMV-speler en 1 volwassene. Het team mag uit vier tot 6 personen bestaan. Dit mogen je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, neef, nicht of buurmeisje – of jongen zijn. Het gaat er om dat je veel plezier hebt aan het toernooi. De dag wordt gestart met een ontbijt dat verzorgt wordt door het Broodhoes, de opvolger dus van het Bakhoes.

Het Twents Broodhoestoernooi is van 9.00 uur tot 13.00 uur op zondag 15 mei. Kom in pyjama en doe zaalschoenen aan. En dit alles onder het thema: “Doe gek en doe mee”

Mini Bakhoestoernooi 2010 (1)

Mini Bakhoestoernooi 2010 (4)

Mini Bakhoestoernooi 2010 (11)

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsor

Partner van de jeugdafdeling:

Partner van de BE-afdeling: