Volleybalvereniging Set-Up'65

Update Corona

Helaas kon het niet uitblijven en heeft het Coronavirus ook Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 geraakt. En niet alleen in de vorm van de nieuwe maatregelen die aangekondigd zijn op maandag 26 september. Helaas is er ook iemand besmet geraakt binnen de vereniging, het betreft een speelster uit dames 2.

Dit betekent dat het gehele team + trainer (tevens ook assistent-trainer van dames 1) op dit moment in quarantaine zitten.

Er is besloten dat dames 2 14 dagen niet traint, en ook de wedstrijden tegen Dros-Alterno DS2 en Dash DS1 zullen worden uitgesteld.

Er is contact geweest met de GGD en alle betrokkenen zijn geïnformeerd.

Voor alsnog geldt er voor de rest van de teams dat er wel wordt getraind en wedstrijden gespeeld worden. De wedstrijden worden wel zonder publiek gespeeld en de kantine blijft tot nader orde gesloten. Verder blijven we iedereen verzoeken om zich aan de welbekende maatregelen te houden. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met het HB. 

Het HB bekijkt dagelijks de conditie van de club en overlegd wekelijks met de voorzitter van de TC, die nauw in contact staat met trainers, over eventuele verdere maatregelen. 

Uiteraard wensen wij degene die het coronavirus heeft opgelopen veel sterkte & beterschap toe!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors