Volleybalvereniging Set-Up'65

Uitnodiging leden teampresentatie Dames 1

Beste leden van Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65,

Na een fijne vakantie en een goede voorbereiding is het eerste damesteam van Lammerink Installatiegroep Set-Up ‘ 65 klaar om in het nieuwe seizoen van start te gaan in de Nevobo Eredivisie. De speelsters en staf willen zich graag aan jullie voorstellen voordat het eerste fluitsignaal van de wedstrijd te horen is in onze sporthal De Schalm.

Deze presentatie-avond zal plaatsvinden op donderdag 23 september 2021. Tijdens deze avond zal er worden teruggekeken naar afgelopen seizoen 2020/2021, worden de sponsoren en nieuwe coach voorgesteld en zullen de speelsters die dit jaar dames 1 zullen vertegenwoordigen, zichzelf voorstellen. Nadien is er een gezellig samenzijn onder het genot van natuurlijk een lekker hapje en drankje.

De leden van Set-Up ’65 worden van harte uitgenodigd voor deze presentatie van D1. De presentatie start om 19:30 uur bij Lammerink Installatiegroep (De Mors 76, 7631 KA Ootmarsum, ingang aan de zijde van de Denekamperstraat).

Mede vanwege corona willen we graag vantevoren weten of je komt. Indien je wilt komen, laat dat dan weten via e-mailadres sc@setup65.nl

Met vriendelijke groeten,
De Sponsorcommissie en Werkgroep Dames 1

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors