Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Sudosa Desto Dames 1 – Springendal Set-up’65 D2

Er is er 1 jarig HOERA HOERA! Vandaag was onze Danae jarig. Toen we gingen verzamelen bij de sporthal voor vertrek hebben we uiteraard even voor haar gezongen. Dinsdag mogen we gaan genieten van haar lekkere gebak.

Eenmaal aangekomen in Assen konden we even “acclimatiseren” zoals Daphne dat altijd zegt. Na even wat te eten en te drinken kon de voorbespreking beginnen in de kleedkamer. Vorige week geen wedstrijd, nu tegen de koploper, iedereen had er zin in!

De eerste set ging best goed. We konden tot 16-16 mee blijven spelen. Er werden mooie rally’s gespeeld met veel mooie punten. Ondanks deze mooie punten maakten we zelf nog te veel eigen fouten. Met name in de serve. Hierdoor wist Sudosa er met de eerste set vandoor te gaan met 25-18.

De tweede set. Nieuwe ronde nieuwe kansen. We begonnen scherper aan het net en pakten daardoor meer blokpunten. Ilse was lekker op dreef in de aanval en ook haar zusje Daphne wist keer op keer te scoren. Veel punten bleven aan onze kant, maar het was net niet genoeg. Sudosa wist de gaatjes ook bij ons te vinden en dat resulteerde tot een 25-20 voor hun.

De derde set. Nu zal er toch echt wat moeten gaan gebeuren. We konden totaal niet onze draai vinden en de passes kwamen allemaal net niet goed aan bij de spelverdeler, of er stond een meter hoog blok aan de andere kant waar we niet langs konden. Deze set was snel gespeeld. Sudosa wint met 25-12.

De vierde set. Niks meer te verliezen. Laten we dan op z’n minst met 1 puntje naar huis gaan. Hier dacht Sudosa anders over. We kregen onze pass niet onder controle en ook aan het net kregen we het niet voor elkaar om te scoren. Evi dacht het even anders aan te pakken door de bal in plaats van over het net, maar onder het net door te slaan. Dit keurde de scheids niet goed en vanuit het team kwam al de opmerking:”EURO”. Een boete voor Evi dus. Verder dan 14 punten zijn we niet gekomen. Uitslag: 25-14.

Helaas helaas. Geen punten mee terug naar Ootmarsum. Volgende week spelen we om 15.00 uur thuis tegen Sneek DS 2. Komen jullie ons aanmoedigen?

Door Marlies Eertman

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors