Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Strijd om Twente Cup en Supportersbus naar Peelpush

TwenteCup2019-768x384

Voor Dames 1 breken belangrijke tijden aan.  In de competitie wachten nog vijf spannende wedstrijden. Drie keer moet het team van trainer/coach Lesley de Jonge uit om respectievelijk uit te komen tegen Eurosped (13 januari), Sliedrecht Sport (26 januari) en de afsluitende wedstrijd tegen Sneek (9 februari). Thuis ontmoet het nog Apollo 8 (20 januari) en TT Papendal (2 februari). Doel is een plek bij de eerste zes om daardoor verzekerd te zijn van nog een aantal prachtige wedstrijden tegen de top van Nederland. Springendal Set-Up ’65 staat inmiddels vijfde en na een prima reeks overwinningen lijkt de selectie de weg omhoog gevonden te hebben.

Supportersbus naar Meijel
Op zondag 6 januari reist het eerste damesteam af naar Meijel om in de kwartfinale uit te komen tegen Peelpush. De Brabantse club speelt momenteel op het niveau van Top Divisie en bekleedt daarin de derde plek. In het verleden kwamen beide teams elkaar veelvuldig tegen en dat leverde vaak boeiende confrontaties op. Dames 1 wordt vergezeld door supporters, die met de bus mee reizen. Er zijn nog enkele plekken vrij en belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de trainersstaf of het bestuur van Springendal Set-Up ’65. De bus vertrekt om 11.15 uur vanaf de parkeerplaats van de sporthal de Schalm. De kosten zijn 10 euro per persoon. Dames 1 zal het prachtig vinden dat veel supporters meereizen om hen aan te moedigen om zo tot extra steun te zijn in deze kwartfinale van de nationale beker.

Twente Cup
Voor het zover is wacht eerst de strijd om de Twente Cup, die donderdagavond 3 januari gehouden wordt in de IISPA hal in Almelo. Naast Eurosped en Apollo vertegenwoordigt  Dames 1 de Twentse inbreng uit de eredivisie. Daarnaast nemen ook  Krekkers, Rosstars en Weghorst Makelaardij WVC Volley deel aan dit volleybalfeest. Zij acteren in de Eerste Divisie.

Programma

’s Avonds starten de eerste wedstrijden om 18:00 uur. De finalewedstrijden worden om 21:45 uur gespeeld. De entree is gratis voor dit Twents volleybalspektakel, een mooie avond in de IISPA voor de Twentse volleyballiefhebbers.

18.00 uur
Veld 1                   Eurosped – Krekkers
Veld 2                   Apollo 8 – Springendal Set-Up’65

19:15 uur
Veld 1                   Krekkers – Rosstars
Veld 2                   Springendal Set-Up’65 – Weghorst Makelaardij WVC Volley

20.30 uur
Veld 1                   Rosstars – Eurosped
Veld 2                   Weghorst Makelaardij WVC Volley – Apollo 8

21:45 uur
Veld 1                   Finale plek 3/4: Nr 2 poule A – Nr 2 poule B
Veld 2                   Finale plek 1/2: Winnaar poule A – Winnaar poule B

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors