Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Springendal Set-Up ’65 op volle oorlogssterkte naar de Veste in Borne

De halve finale om de nationale volleybalbeker tussen Apollo en Springendal Set-Up ’65 is natuurlijk een prachtig affiche. Deze derby zorgt er in ieder geval voor dat er één Twentse volleybalclub in de finale van de beker staat. Het kan zelfs een echte Twentse finale worden, maar dan moet Eurosped wel winnen van Sliedrecht Sport.

De Ootmarsumse meiden reizen in ieder geval op volle oorlogssterkte af naar de Bornse Veste. Dus ook Martine Stevelink is van de partij. Afgelopen zaterdag haakte ze in de warming up voor het duel tegen Sliedrecht af met een enkelblessure. “Martine sluit gewoon weer aan. Afgelopen maandag heeft ze volledig mee kunnen trainen, dus de ernst van de blessure valt gelukkig mee,” vertelt trainer/coach Lesley de Jonge. De vrij kansloze nederlaag tegen Sliedrecht heeft de jonge oefenmeester inmiddels naast zich neergelegd. “Sliedrecht speelde een erg sterke wedstrijd, en wij kunnen onszelf niet veel verwijten, want zo veel was er niet op ons spel aan te merken. Zij speelden in alle facetten van het spel ijzersterk en dan moet je je meerdere erkennen in een betere tegenstander. Direct na de wedstrijd hebben we de knop omgezet en zijn ons gaan focussen op Borne. Op maandag hebben we fanatiek kunnen trainen. De thuiswedstrijd tegen Apollo, die we met 3-0 wonnen, hebben we goed kunnen analyseren. Op de training besteed je dan aandacht aan die aspecten, die beter of anders kunnen. Ik verwacht dat de trainersstaf van Apollo een tactische zet bedenkt om Carmen Oude Luttikhuis te stoppen, want die speelde tegen hen natuurlijk een bijna perfecte wedstrijd. Voor ons zaak om daarmee goed om te kunnen gaan. Het is een halve finale en beide teams willen winnen om die finale te halen. Apollo en wij hebben maar één kans en dus wordt het een echte kraker, waarbij alleen winst telt. De manier, waarop maakt mij niet zoveel uit,” geeft Lesley de Jonge het belang van de wedstrijd weer. “Ook belangrijk is hoe de speelsters van beide teams omgaan met de sfeer in de Veste, want ik verwacht dat deze mudjevol is.”
Vanavond, dinsdag 29 januari, traint de selectie in sporthal de Schalm en met de video erbij worden de laatste puntjes op de i gezet.

Beperkt parkeren bij de Veste
De verwachting is dat ook veel Springendal Set-Up ’65 supporters hun team naar de overwinning willen schreeuwen. De wedstrijd op woensdag 30 januari in de Bornse Veste begin om 19.30 uur. De toeschouwers moeten er rekening mee houden dat door werkzaamheden er maar beperkt ruimte is om te parkeren.
De andere halve finale, die gaat tussen Sliedrecht Sport en Eurosped, wordt op donderdag 31 januari in Sliedrecht gespeeld. De finale is op zondag 17 februari in het Landstede Sportcentrum in Zwolle.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors