Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Meisjes C1 ongeslagen kampioen

MC1 SetUp kampioen (3)

Het zijn belangrijke momenten voor een vereniging als jeugdteams kampioen worden. Dat geeft een kick en zeker voor de jonge meiden zelf, want een kampioenschap verveelt nooit. Het afgelopen weekend was dat voor meisjes C1 zo’n moment. Dat lukte de laatste jaren niet, maar nu is de titel binnen en hoe. Ongeslagen wist meisjes C1 van Springendal Set-Up ’65 het kampioenschap te behalen en promoveert daarmee naar de Hoofdklasse. Het team van Kitty en Frank Leussink bleef ook nog eens ongeslagen. In de kampioenswedstrijd hadden de meiden één set nodig om de vlag te hijsen. Ze pakten tegen Tornado C1 de volle winst met 4-0 en gaven daarmee dit kampioenschap nog meer glans. Ze hebben zelf hun eigen verslag geschreven en dat komt van Jet Veelers.

Tornado C1 tegen Springendal Set-Up ’65 C1: De buit is binnen
Zaterdag 1 December speelden we tegen Tornado MC1. Dit was onze kampioenswedstrijd. We hadden nog maar één set nodig om kampioen te worden. Dit bracht de eerste set wat spanning met zich mee.

1e set: de eerste set hebben we nog net gewonnen met 25-23. We gingen redelijk gelijk op. Dit komt doordat we meteen de eerste set wilden pakken in verband met het kampioenschap en daardoor dus wat gespannen waren. Hierdoor maakten we onnodige fouten. Maar alsnog hebben we de eerste set te pakken. Dus we zijn KAMPIOEN!

2e set: de tweede set ging een stuk beter. Op het begin moesten we er nog steeds wel een beetje inkomen, maar gaandeweg ging het steeds beter. We gingen steeds meer slimme balletjes prikken en gingen echt voor elke bal. Uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 25-11.

3e set: de derde set hebben we met 25-15 gewonnen. Deze set verliep ongeveer hetzelfde als de tweede set. We begonnen weer redelijk gelijk op en daarna namen we een voorsprong. Eigenlijk ging alles wel goed: de serve, de pass en de verdediging. Qua aanval sloegen we wel een paar ballen uit, maar ook een aantal binnen de lijnen en die tellen……

4e set: deze set hebben we met veel overtuiging gewonnen. We begonnen goed en eindigden goed. Doordat het zo goed ging, gingen we meer dingen uitproberen. Zoals een set-up op achterover. Dit pakte goed uit en we wonnen de set met 25-8.

Uiteindelijk hebben we met 4-0 gewonnen. Op de terug weg hebben we toeterend een rondje door Ootmarsum gereden en hebben we ons Kampioensfeest gevierd in Sporthal de Schalm met taart en patat.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors