Volleybalvereniging Set-Up'65

Sponsors binden zich voor drie jaar aan Lammerink Installatiegroep Set-Up ‘65

SponsorsSet-Up65-2020 (5)

Drie Ootmarsumse bedrijven hebben zich voor drie jaar verbonden aan de volleybalvereniging Set-Up ’65. Hoofdsponsor is de Lammerink Installatiegroep en dit bedrijf wordt als naam gekoppeld aan Set-Up ’65. Daarnaast zijn WH lease van autobedrijf Heisterkamp/Wiefferink en wasserij Springendal de beide andere sponsors. Tijdens een ongedwongen bijeenkomst, in aanwezigheid van de volledige dames 1 selectie, zetten deze drie sponsors hun handtekening onder het contract.

Roots in Ootmarsum
Op het moment dat Ron Dijkkamp van Het Springendal te kennen gaf om te stoppen als hoofdsponsor van de volleybalclub, gaf dat aanleiding tot een toch wel verrassende wending. Binnen Set-Up ’65 ging de sponsorcommissie naarstig op zoek naar andere mogelijkheden, het bestuur legde de leden de prangende vraag voor om wel of niet door te gaan op eredivisieniveau, en binnen een aantal Ootmarsumse bedrijven kwam de discussie op gang om eredivisie in de Siepelstad te behouden. Erik Lammerink, Ron Dijkkamp, Peter Wiefferink en (ex)  voorzitter Michel Luft van de sponsorcommissie van Set-Up ’65 namen contact met elkaar op. Hoofdbestuursleden van de volleybalclub werden bij de gesprekken betrokken. Dat leidde tot een prachtige constructie voor Set-Up ’65 en Ootmarsum. Deze drie bedrijven vonden elkaar, omdat ze elkaar goed kennen en onderling veel respect voor elkaar hebben.
Het drietal ondernemers heeft hun roots in Ootmarsum liggen en vormt de tweede en in het geval van Ron Dijkkamp zelfs de derde generatie, die het bedrijf runt.

Sportief, sociaal en financieel
Lammerink Installatiegroep, WH Lease en wasserij het Springendal ondersteunen de Ootmarsumse volleybalclub aan de hand van drie pijlers: Sportief, Sociaal en Financieel. Dat is de conclusie, die penningmeester Ronald Leussink trekt na de afrondende gesprekken. “Deze bedrijven zijn trots dat er eredivisievolleybal mogelijk is in Ootmarsum. Dat er op sportief gebied op het hoogste niveau kan worden gebald. Ook het sociale komt om de hoek kijken, want het is niet alleen dames 1 dat hierdoor een belangrijke basis heeft gekregen, maar dat geldt ook voor de gehele vereniging. Topsport in combinatie met breedtesport en dat is één van de beleidspunten van het bestuur. Het financiële aspect is voor iedereen wel duidelijk, want met de bijdragen van deze bedrijven, maar ook de overige leden van onze sponsorclub Smash, is het mogelijk om dat beleid, met de ondersteuning van vele vrijwilligers, ten uitvoer te brengen. We zijn dan ook blij dat we hier vanmiddag in de prachtige kantine van hoofdsponsor Lammerink mogen zijn en dat dit bedrijf samen met WH Lease en Het Springendal de club sportief, sociaal en financieel een enorme boost geeft,” geeft een dankbare penningmeester het belang weer van sponsoring en de inzet van vrijwilligers.

Elkaar steunen
In een open en gezellige sfeer stelden de aanwezigen zich allemaal voor in de kantine van Lammerink Installatiegroep. Dat gold voor de trainersstaf van het eerste damesteam, de speelsters, maar ook de aanwezige hoofdbestuursleden en de sponsors. Het geheel werd geleid door Michel Luft, die als voorzitter van de sponsorcommissie wordt opgevolgd door René Bosch. Peter Wiefferink vertelde over de nieuwe poot onder autobedrijven Heisterkamp en Wiefferink en dat is de lease maatschappij, die onder de naam WH-lease meer naamsbekendheid wil krijgen door de eredivisieploeg te sponsoren. De naam Heisterkamp is op een bijzondere wijze al jaren verweven met Set-Up ’65. Datzelfde geldt in feite ook voor het bedrijf Lammerink en KOSC. “Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar de plaatselijke voetbaltrots als hoofdsponsor gesteund. Heisterkamp daarentegen was jaren aan Set-Up ’65 verbonden. Zelf heb ik aangegeven dat we wilden stoppen binnen KOSC en meegezocht om een nieuwe sponsor te vinden. Op deze wijze ben ik ook ‘gevonden’,  want met Ron Dijkkamp heb ik een heel goed contact en zo begon dit balletje te rollen onder leiding van onder meer Michel Luft. We steunen elkaar, ook in moeilijke tijden, en dat is de kracht toch wel van bedrijven, die elkaar goed kennen en veel vertrouwen hebben in wat ze doen, wat ze kunnen en hoe ze innoveren,” vertelt Erik Lammerink. Vervolgens informeerde hij de aanwezigen over het bedrijf Lammerink, waar ook zoon Bas toegetreden is tot het management. Een bedrijf dat in heel Nederland actief is en met name in de regio’s Utrecht, Amsterdam en het noorden van Nederland. “We groeien nog steeds en hebben mooie, fijne relaties door heel Nederland. Eén van onze klanten zit in Sneek en ik weet dat het één van de tegenstanders is waar jullie graag tegen spelen en andersom.  Als Lammerink Installatiegroep zijn we blij dat we het stokje van Springendal kunnen overnemen en we hopen op een drietal mooie jaren, waarbij de volleybalclub sportief, sociaal en financieel een fijne periode mag hebben.”

Vervolgens werden de contracten getekend. Ron Dijkkamp kon er door familieomstandigheden niet bij zijn, maar zijn handtekening was gezet. Erik Lammerink en Peter Wiefferink zetten de resterende krabbels onder het officiële contract. Daarna was er nog veel ruimte om informeel met elkaar na te praten en vooral vooruit te blikken op een nieuw seizoen.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors