Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Sponsoravond Businessclub Smash16 met boeiende lezing van Marc Linssen  

SetUp sponsoravond Pastorie (16)

“Hoe vertel ik mijn verhaal”?” Om je als bedrijf te kunnen onderscheiden is niet alleen het product en de service belangrijk, maar ook het verhaal er achter. Marc Linssen, scenarioschrijver van onder meer Goede Tijden Slechte Tijden en Smeris Storyvertelling, diepte dit onderwerp op boeiende wijze uit tijdens de Businessclubavond van de sponsorgroep SMASH16 van Springendal Set-Up ’65.

Ruim 60 aanwezigen werden in de filmzaal door SMASH16 voorzitter Michel Luft welkom geheten. Deze gaf het woord aan Lesley de Jonge, hoofdtrainer van de dames 1 selectie van Springendal Set-Up ’65. Hij ging in op de goede prestaties van het eerste damesteam tot nu toe in de kampioenspoule, maar de Jonge bleef ook bescheiden. “We hebben nog maar 4 van de 10 wedstrijden gespeeld. Mocht het team echter op de eerste of de tweede plaats eindigen en zich dus plaatst voor de best of five voor de strijd om de titel, dan komt de Italiaanse topcoach Giovanni Guidetti naar Ootmarsum. En dat zou natuurlijk super zijn.”
Vervolgens nam Marc Linssen het woord. Hij hield de aanwezigen voor dat je met een goed verhaal klanten kunt boeien en binden. “Begin je verhaal sterk, maakt een spannende climax en een krachtig eind aan het verhaal.” Zo gaf Linssen nog meer tips en trucs door voor het houden van presentaties. De indrukwekkende film ‘Bohemian Rhapsody’ liep als een rode draad door de presentatie van Marc Linssen, die ook regelmatig de interactie zocht.
Na deze presentatie zetten de Businessclubleden de avond verder gezellig voort bij de Pastorie waar een drankje en een heerlijk hapje werd geserveerd.

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors