Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Meisjes A1 kampioen hoofdklasse

SetUp A1 kampioen (108)

Zaterdag 1 december was het voor MA1 van Set-Up’65 zover. Er stond een eventuele kampioenswedstrijd in de hoofdklasse op de planning. Het team van Set-Up’65 kon zich tot nu toe nog ongeslagen noemen. De vraag was of dit vandaag zo zou blijven en of het team kampioen zou worden. Om kampioen te worden moest er eerst een goede wedstrijd worden gespeeld. MA1 moest met 4-0 winnen van VCV Varsseveld en Krekkers (de nummer 2) moest 1 set verliezen van Rivo. Als dit allemaal zou gebeuren dan zou het kampioenschap een feit zijn.

De meiden waren goed voorbereid op de wedstrijd. Met een box aan de zijlijn en scheidsrechter Jan op de bok kon de wedstrijd echt beginnen. De eerste set begon goed en MA1 pakte al snel een  voorsprong. Met een aantal goede serve series en mooie aanvallen werd de eerste set met 25-11 gewonnen. Er was veel publiek die de meiden steunden waardoor er een erg gezellige sfeer in de sporthal hing.

De tweede set begon ook erg sterk. Het enthousiasme zakte langzaam een beetje weg doordat het volleyballen nu erg makkelijk ging. Er werd nog beter geblokkeerd en elke speler voerde goed de taken uit die van hen werd verwacht. Aan het einde van de set werd de concentratie iets minder maar uiteindelijk werd de set netjes afgesloten met een stand van 25-13.

De derde set was de concentratie weer helemaal terug. Met een aantal sterke aanvallen van Emily Silderhuis en Isa Brons werd de set snel binnengehaald. Ook gaven de coaches Rudi Bruns en Steven Eertman een aantal slimme aanwijzingen waardoor er snel kon worden gescoord. Er was een fijne sfeer in het veld waarmee de set werd afgesloten met een stand van 25-9.

De vierde set begon wat moeizamer. Met een aantal serve fouten en blokkeer fouten ging het aardig gelijk op. Totdat er een paar geweldige reddingen kwamen waardoor de meiden en het publiek helemaal opleefden. Libero Emma Krop bracht geweldige passes die vervolgens snel werden afgemaakt door de aanvallers. Er werden moeilijke ballen van de grond gehaald en er werd zelfs een bal uit de tribune gehaald. Het publiek schreeuwde hard mee met deze prachtige reddingen. Deze set werd uiteindelijk goed uitgespeeld met een stand van 25-14 voor MA1 van Set-Up’65.

Het kampioenschap van dit team uit de hoofdklasse was nu een feit. Na een heel seizoen hard werken, goed trainen en veel lol met elkaar hebben kan het team zich de kampioen van de hoofdklasse noemen. Na de wedstrijd was er een goed feestje in de kantine waarbij het kampioenschap uitbundig werd gevierd. Het team kan met heel veel trots terug kijken op een goede eerst helft van het seizoen. Op naar de Topklasse!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors