Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Verslag Dames 2 – WVC

20181020-dk2-tjoba (3)

Zaterdag 26 januari 2019, nieuwe ronde nieuwe kansen! Zo begonnen we in ieder geval aan de wedstrijd tegen WVC Volley dames 1, maar dat verliep helaas anders dan we hadden gehoopt. De vorige twee wedstrijden verloren we ook al onnodig met 4-0, en daar kwam de wedstrijd van vandaag ook nog weer bij.. Een winterdip?

De eerste set begonnen zowel wij als WVC goed aan de wedstrijd, met lange rally’s, harde en tactische aanvallen was het een mooi volleybalspelletje om te zien. Tot aan de 20 punten was het een spannend duel, maar daarna was het toch WVC die de set wist af te maken met 25-20.

De tweede, derde en vierde set lieten wij met vlagen prima volleybal zien, maar helaas waren er met vlagen ook periodes van (domme) fouten en miscommunicaties. De drive om te winnen was zeker wel aanwezig bij iedereen, maar op de een of andere manier wilde het maar niet lukken om ons eigen niveau te halen. We lieten ons teveel leiden door de tegenstander, waardoor wij achter de feiten aan liepen. De tweede, derde en vierde set verloren we dan ook met 18-25, 19-25 en 18-25.

Helaas weer een puntloos weekend voor ons, maar daar gaan we verandering in brengen! Vooral met samenwerking, communicatie gaan we er volgende week weer voor de volle 100% voor. Zaterdag 2 februari spelen we om 18.00 in Klazienaveen tegen Tjoba en zaterdag 9 februari zien we jullie graag weer in de Schalm, dan spelen we namelijk om 15.00 tegen VCV Varsseveld! Tot dan!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors