Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Puur enthousiasme bij de jongste CMV tijdens  het eerste volleybaltoernooi

CMV 1 eerste toernooi (6)

De jongste CMV jeugd van Springendal Set-Up ’65 nam voor het eerst deel aan een toernooi in Tubbergen om daar te spelen tegen de jongste Dynamo jeugd. Het is dan toch prachtig om te zien met wel een enthousiasme er wordt gevolleybald op dat niveau. Puur genieten, maar ook van de ouders, die de coachrol op zich hebben genomen en the kids aansporen en aanvuren om plezier te hebben en om op een sportieve manier de strijd aan te gaan.
Drie Springendal Set-Up ’65 CMV 1 teams vertrokken naar Tubbergen en het mooie is dat ook alle ouders er bij waren om hun kroost te zien volleyballen. Vol trots trokken de jongste volleyballers voor het eerst hun wedstrijdshirt aan. Dat gaf al een geweldige kick en vervolgens volleyballen in de nieuwe sporthal. Dat was al een fantastische ervaring. Vol plezier en met overgave werd er iedere tien minuten een wedstrijdje gespeeld. In de pauze moest echt iedereen even bijkomen en dat kon met ranja en een heerlijke fruitschaal.  Na het toernooitje was er nog tijd om onderling tegen een ander Set-Up ’65 team te spelen.
Dynamo ging er met de medaille vandoor, maar dat mocht de pret van dit volleybaldebuut niet drukken.  Alle teams kregen een button en een lekkere lolly. Voldaan en vol trots vertrokken de speelsters en hun enthousiaste ouders  weer richting Ootmarsum.

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors