Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Pupillen van de week Yfke en Emma

Yfke en Emma
Hoi
Ik ben Yfke Kuipers. Ik ben 11 jaar. En ik heb een zus Lynn.
We zitten alYfke Kuiperslebei bij de volleybal! Ik zit nu in CMV 6! Heb een heel gezellig team, met Mirte, Rozemijn, Julia en Zoë.
Verder zit ik in groep 8 op de basisschool de Meander! Volgend jaar ga ik naar het voorgezet in Oldenzaal! Daar heb ik heel veel zin in! Verder zijn mijn hobby’s uiteraard volleybal, wandelen( het liefst in de bergen) en gezellig afspreken met Mn vriendinnen! Ik vind het super gaaf om pupil van de week te zijn!
En wens dames 1 heeeeeeel veel succes!!Groetjes,
Yfke Kuipers
Hallo,
Ik ben Emma Lentferink,ben 10 jaar oud en zit in groep 7
Emma Lentfertvan de Meander. Ik zit nu 5 jaar op volleybal en speel in CMV 6-1.Ik vind heel veel sporten leuk om te doen, houd veel van dieren en speel gitaar.Het lijkt me super leuk om pupil van de week te zijn en hoop dan ook dat het een mooie en spannende wedstrijd wordt.Groetjes Emma

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp