Volleybalvereniging Set-Up'65

Pupillen van de week Madelief en Nena

Madelief en Nena

Hallo,
Ik ben Madelief van Benthem. Ik zit in c.m.v 5 en zit al bijna 5 jaar op volleybal. Ik vind het superleuk en hoop ooit net zoals jullie in dames 1 te komen zitten. Ik zit ook op theater, wat ik ook superleuk vind! Ik hou dus veeMadelief van Bentheml van acteren. En dan nog kletsen, dat doe ik ook vaak. Ik hou ervan om je fantasie te gebruiken. En alles met lekker veel energie! Ik heb een hond Floris en een poes Bobby. Ze zijn heel lief en allebei mooi zwart wit. Dat was het wel z’n beetje over mij. Zaterdag kom ik ook meer over jullie te weten. Tot dan! Zin in!!!

Groetjes Madelief


Hallo allemaal,

Ik ben Nena Zebel, 11 jaar en ik woon in Oldenzaal. Ik speel in cmv 5.1 en afgelopen zaterdag zijn we kampioen geworden. Ik zit ook op ballet, we zijn hard aan het oefenen voor onze uitvoering binnenkort.

Groetjes Nena

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsor

Partner van de jeugdafdeling:

Partner van de BE-afdeling: