Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Pupil van de week Marre en Nikki

Marre en Nikki

Hallo allemaal,

Ik ben Mare Baars, ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 8 van basisschool de Meander. We hebben een superleuke klas.Ik heb een broertje en een zusje en ik vind het leuk om met vriendinnen te chillen.Ik speel nu ongeveer 5 jaar bij Set-Up 65 en ik vind het heel erg leuk. Ik volleybal nu bij meisjes C5 waar ik in een superleuk teaMare Baarsm zit. We trainen 2 keer in de week en op zondag doe ik mee aan de techniektraining. Daar leer ik heel erg veel van. We volleyballen nu met z’n zessen in het veld en op een groot veld, dat maakt de wedstrijden nog leuker. Het lijkt me heel leuk om bij Dames 1 pupil van de week te zijn omdat je dan alles van dichtbij kunt bekijken en je er veel van kunt leren.

Ik heb er zin in!

Groetjes, Mare Baars

Hallo,

Ik ben Nikki Gelevert en ik ben 2 november samen met Mare Baars pupil van de week. Dat vind ik heel erg leuk! Ik woon in Tilligte en ik zit in groep 8 op basisschool ’n Esch. Ik speel bij Set-up’65 in MC5 en dat is een heel leuk team! Ik train op maandag en woensdag en doe ook mee aan de zondagtraining van Rick en René. Naast de volleybal Nikki Gelevertzwem ik ook nog bij de Dinkel in Denekamp. Ik vind het extra leuk om pupil van de week te zijn bij deze wedstrijd omdat de coach van Apollo een collega is van mijn vader. Ik hoop dat Set-up’ 65 gaat winnen!

Groetjes,

Nikki

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp