Volleybalvereniging Set-Up'65

Pupil van de week Aukje en Eline

Auke en Eline samen

Hallo,Aukje Schaepers.png

Ik ben Aukje Schaepers, 11 jaar en zit in groep 8 van De Meander. Mijn hobby is volleybal en dat doe ik al 6 jaar. Momenteel speel ik in C5. Dat vind ik erg leuk, omdat ik in een heel leuk team zit en omdat we nu eindelijk op een groot veld mogen spelen.We trainen 2x per week en daarnaast hebben we op zondagochtend een extra techniektraining. Ik vind volleyballen echt heel erg leuk en daarom lijkt het me super om pupil van de week te zijn bij dames 1!

Groetjes Aukje Schaepers

Hoi,
ik ben Eline Oude Hengel, 11 jaar en zit in groep 8. Wij wonen sinds vorig jaar aanEline Oude Hengel
het Brookhuis in Ootmarsum. Sinds mijn 6e volleybal ik al bij Set-Up.
Dat doe ik met veel plezier. Vorig jaar ben ik naar een selectieteam gegaan en dat vind ik erg leuk. Naast volleybal vind ik trampoline springen ook erg leuk. Ik vind het heel leuk dat ik zaterdag 12 oktober pupil van de week mag zijn.

Groetjes Eline Oude Hengel

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors