Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Parkeerschema kunstmarkt 2019

Op 23,24 en 25 augustus staat Ootmarsum weer in het teken
van Kunst in Ootmarsum. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere openlucht kunstexposities in Nederland.
Het thema voor dit jaar is: “Bijzondere Kunst ”
Uit binnen- en buitenland nemen momenteel meer dan 200 kunstenaars deel en wordt voor de 37e keer gehouden.

 

Dit evenement is voor onze vereniging ook erg belangrijk. Want Set Up ’65 verzorgd al verscheidende jaren  het parkeren op Stadsweide en op de weide van Voorpostel.  Het blijkt dat het elk jaar weer erg gezellig is op deze weides. Dit ligt niet alleen aan de bezoekers van de kunstmarkt, maar ook aan de geweldige inzet van de mensen “aan de poort”.  Per parkeerweide staan 2 gecertificeerde verkeersregelaars, 2 parkeerders en 4 geldinners. Tarief voor het parkeren blijft hetzelfde als in 2018 namelijk € 4.00 . Dit tarief is gelijk aan het tarief wat door Kosc wordt gevraagd tijdens de Siepelmarkten.

Om het één en ander goed te laten verlopen zijn er een aantal zaken die we als vereniging met de teams graag willen afspreken. Op alle dagen begint de markt om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

  1. De team-indeling over de 3 parkeerdagen staat vast
  2. Aantal personen die verwachte worden staan tussen ( )
  3. De geel gearceerde teams innen het parkeergeld de anderen loodsen auto’s naar de parkeerplaatsen.
  4. Blijkt dat een team niet in staat is om op het toegewezen tijdstip aanwezig te zijn, dan zullen ze zelf voor vervanging dienen te zorgen. (door te ruilen met een ander team of een niet ingedeeld team benaderen)
  5. De aanvoerders geven per email (activiteiten@setup65.nl of app 06: 22 670 640) door welke personen aanwezig zijn voor het parkeren. (uiterlijk vóór vrijdag 16 augustus)parkeren-kunstmarkt-2019

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp