Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Noa Klerckx van Peelpush naar Dames 1

Noa-Klercx-naar-dames1

De 19-jarige Noa Klerckx verkast van Peelpush naar Springendal Set-Up ’65. De passer loper stopt op een prachtig hoogtepunt bij haar vereniging na het kampioenschap in de Topdivisie. Het betekent de terugkeer van Peelpush in de eredivisie, maar Noa Klerckx verdedigt op dat hoogste niveau in het komend seizoen de clubkleuren van Springendal Set-Up ’65.

Rob Luijrink toegevoegd aan staf dames 1
Voormalig heren 1 coach Rob Luijrink wordt toegevoegd aan de staf van het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65. Als assistent brengt hij een schat aan ervaring mee gelet op zijn imposante volleybalcarrière als trainer. Met het eerste herenteam van de Ootmarsumse volleybalclub behaalde hij twee jaar geleden de Eerste Divisie en dat mag rustig een unieke prestatie worden genoemd.

Verlenging Merle Baasdam en Tom Engbers
Merle Baasdam heeft haar contract met de Ootmarsumse volleybalclub verlengd. De speelster uit de eigen gelederen van Springendal Set-Up ’65 heeft het prima naar de zin en denkt zich verder te kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Lesley de Jonge en zijn staf. Tom Engbers blijft ook het komend seizoen deel uitmaken van het trainersgilde rondom dames 1 en heeft zijn contract ook verlengd.

Afscheid
Dames 1 neemt ook afscheid van een aantal speelsters. Marianne het Lam-Scholten koos voor Eurosped, terwijl Jorieke Bodde en Jopke Schutte bij Emlichheim getekend hebben. Libero Daniëlle Nouwen heeft gekozen voor het Duitse Borken. Ook Daphne Giesselink stopt met spelen op het hoogste niveau. Kirsten Kamphuis-Oude Luttikhuis is voorlopig gestopt met volleybal.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors