Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

NeVoBo legt alle competities stil

zaal-niet-beschikbaar

Vorige week gaf de Nederlandse Volleybalbond al aan dat de competities, lager dan de eredivisie, stop werden gezet. Daar is dit weekend ook de eredivisie bijgekomen. Het betekent dat er geen kampioenen worden gekroond voor het seizoen 2019-2020. Ook de Open Club en de bekertoernooien worden niet meer afgemaakt.

De NeVoBo laat in haar persbericht weten dat zij niet meer voor een alternatief einde van de eredivisie gaat, iets waar sommige clubs een verzoek voor hadden gedaan. “De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen en de impact op de maatschappij is op dit moment nauwelijks te overzien”, bericht de bond. “Sport is terecht een bijzaak geworden. De tijd en aandacht die er nu is, moet worden besteed aan het bestrijden van de huidige crisis en de gevolgen daarvan. Na een inventarisatie van de reacties, bleek dat de meeste Eredivisie-organisaties deze visie delen.

Promotie/degradatie

Of er ploegen uit de eredivisie gaan degraderen of ernaartoe promoveren in nu nog onduidelijk. Dat zal afhangen van het resultaat van de inventarisatie die de bond nu doet naar P/D in de klasses daaronder. Op dit moment is in de poll van Volleybalkrant.nl het hanteren van de huidige stand favoriet, nipt voor het hele seizoen overspelen. De bond komt binnenkort met een besluit.

Springendal Set-Up ’65 staat achter het NeVoBo besluit

Het bestuur van de Volleybalclub Springendal Set-Up ’65 staat achter het NeVoBo besluit. “Wij vinden dit een goed idee. Het was ook onze suggestie naar de bond toe. Natuurlijk is het jammer en sportief minder gelukkig, maar wel heel reëel in deze tijd van het Coronavirus. Volgend spelen we weer graag in de eredivisie en geven onze jeugdopleiding nieuwe impulsen. Maar eerst is het belangrijk om deze onwerkelijke en zorgelijke tijden door te komen voor wat betreft de Corona. We wensen iedereen sterkte en zeker de mensen, die getroffen zijn door deze ziekte of betrokken zijn geraakt bij het Coronavirus. Sport is nu bijzaak, en daarom hebben we veel respect voor de beslissing van de NeVoBo,” laat voorzitter René van Kuilenburg weten.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp