Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Merle Baasdam kiest voor buitenlands avontuur

Springendal Set-Up ’65 speelster Merle Baasdam kiest voor een buitenlands avontuur. Haar nieuwe club wordt het Belgische Oostende. “Het is een jong en ambitieus team dat ook in Europa speelt. Een tijdje geleden ben ik door deze Belgische club benaderd. Ik zag het als een mooie kans en was ook toe aan een nieuwe uitdaging. Binnen Springendal Set-Up ’65 heb ik het ook altijd prima naar de zin gehad. Het is dan ook een hele moeilijke beslissing geworden, maar het is een feit dat er nog geen nieuwe hoofdsponsor is gevonden. Met deze aanbieding van Oostende zet ik een nieuwe stap in mijn volleybalcarrière. Bij Springendal Set-Up ’65 heb ik echt een super toffe en leuke tijd gehad en ik ben alle trainers, vrijwilligers, sponsors en supporters heel erg dankbaar voor deze tijd. Ik heb er op diverse vlakken heel veel geleerd. Het is heel mooi dat ik via mijn eigen cluppie de eredivisie heb gehaald. De kans om naar Oostende te gaan, wil ik niet laten liggen en ik ben benieuwd waar mijn lat ligt,” vertelt Merle Baasdam.

Het bestuur en de Technische Commissie betreurt het besluit, maar is tevens trots en blij dat dit Set-Up ’65 talent een nieuwe uitdaging heeft gevonden. “Merle is één van de kinderen van onze volleybalclub. Van jongs af aan heeft ze haar volleybalopleiding binnen Set-Up ’65 gevolgd. Het is gewoon mooi dat de club dus nog steeds een goede springplank voor talenten is om de sprong te maken naar een hoger niveau. Dat is ook iets wat we uit mogen dragen, want de Ootmarsumse vereniging heeft inmiddels al heel wat talenten mogen afleveren. En in ons beleid zal dat ook zeker niet veranderen. We hebben inmiddels weer een vol bemenste sponsorcommissie, die keihard aan de slag is gegaan om vervanging te vinden na het wegvallen van wasserij het Springendal. De hele club is Ron Dijkkamp erg erkentelijk voor zijn sponsorbijdragen, die er mede toe geleid hebben dat Springendal Set-Up ’65 een eredivisiewaardige club is. En dat heeft gezorgd voor mooie resultaten en attractieve volleybalwedstrijden in sporthal de Schalm,” laat het bestuur weten.
In gesprekken met Merle merk ik ook hoe trots ze op Set-Up ’65 is en dat ze erg blij is haar opleiding bij deze club gevolgd te hebben. Springendal Set-Up ’65 is een vereniging waar breedtesport een plaats heeft, maar waar ook een volleybaltalent tot zijn of haar recht moet komen. Onze opleiding moet talenten beter maken en laten rijpen, maar waar ook ervaren volleyballers of volleybalsters toch nog stappen kunnen zetten. Er zit veel ambitie in deze club en dat willen we de komende tijd zeker naar buiten toe laten zien. Springendal Set-Up ’65 is een springlevende club, die zich op alle vlakken blijft inzetten om volleybal in Ootmarsum en in een breder verband in Twente op de kaart te blijven zetten,” zegt een ambitieuze voorzitter René van Kuilenburg.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp