Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

“Logeren bij Set up 65”

ijsjes eten

Dit weekend hebben we voor de 2e keer het Set up mini-kamp georganiseerd voor de CMV 4 – 5 en 6 meiden. Na het installeren van de slaapplaatsen sloten ook de jongste spelers van CMV 1,2 en 3 aan voor een gezellige avond om het volleybal seizoen af te sluiten. We zijn begonnen met een patatje waarna we in groepjes diverse spelletjes hebben gedaan in de sporthal en de stormbaan hebben beklommen. Inmiddels arriveerde ook de C-meiden die we dit jaar hadden uitgenodigd voor een volleybalnight. Zij begonnen de avond met een beach-volleybal toernooi. Via een korte route door Ootmarsum kwam de C jeugd halverwege de avond weer terug in de sporthal om zich te settelen voor een in de sporthal op groot scherm gerealiseerde bioscoop. 

De volgende ochtend ontwaakten de “vroege” slapers wat eerder dan de late (niet) slapers en konden ze meedoen aan de ochtendgymnastiek. Na een heerlijk ontbijt met zijn allen moesten de slaapspullen opgeruimd worden en hebben de meiden zich in de grote zaal nog even goed uitgeleefd. 

 Als organisatie kunnen we wel concluderen dat het een super geslaagd feest was! Vrijwilligers en kinderen bedankt voor het mooie weekend !! Daarnaast willen we ook zeker Heisterkamp Transport bedanken voor de financiële bijdrage om dit voor elkaar te maken.

We hopen tot volgend jaar …..

2e binnengekomen verslag:

Minikamp CMV’s

Vrijdag 7 juni om 17.00 uur stroomde de sporthal vol met CMV speelsters.

De weekendtassen, matrassen en slaapzakken werden in de zaal uitgestald. De dames werden ontvangen in de kantine waar een waar feestmaal op de tafels klaar stond. Na een gezellige maaltijd was het tijd om actief te worden. In de zaal stonden diverse spellen klaar: In groepjes werd er onder andere geklommen en geklauterd op het luchtkussen, touw getrokken, zak en ski gelopen, 4 op een rij gespeeld en nog veel meer. Moe en voldaan namen de meiden uit CMV 1, 2 en 3 na een lekker ijsje afscheid en barste het feest voor de hogere CMV’s los! Blind volleyballen, parcourtje op het luchtkussen, disco, karaoke en stoelendans, het ging tot in de kleine uurtjes door! De volgende ochtend werd er samen ontbeten. Nog even 10 tellen in de rimboe en trefbal en de spullen konden alweer ingepakt.

Het was een geweldig leuk minikamp! Organisatie en sponsor bedankt!!


Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors