Volleybalvereniging Set-Up'65

Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 heren 1 start competitie met uitwedstrijd

2020-2021-Heren-1-web

De volleybalcompetitie start dit weekend en dus ‘moeten’ ook de teams van Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 aan de bak. Door het Coronavirus is de volleybalcompetitie in maart afgebroken en het heeft heel lang geduurd, voordat de volleyballers en volleybalsters weer de zaal in mochten. Inmiddels is er de laatste weken volop getraind en zijn de teams klaar om met de competitie van start te gaan. Dat geldt nog niet voor het eerste damesteam, want de eredivisie start later. Het eerste herenteam komt wel in actie. De mannen van trainer Marc Lohuis starten met een uitwedstrijd tegen ROOT Twente ’05.

Eindelijk weer samen volleyballen………heerlijk
Heren 1 was vorig jaar bezig met een mooi seizoen! Het presteerde prima, het stond 3e in de 3e divisie en ‘de lange mannen’ zaten nog volop in de race om de regiobeker: een plek in de halve finale!! En toen….het seizoen stopte abrupt door een reden die we allemaal kennen. Balen? Ja!
Maar wat is het weer fijn om samen te kunnen volleyballen en onderdeel te kunnen zijn van een prachtige vereniging!

Dit seizoen kent heren 1 twee ‘nieuwe’ gezichten. Tom Engbers is terug van niet echt weggeweest en Coen Giesselink is herstellende van een zware schouderblessure. Coen traint weer, maar de wedstrijden komen nog wat te vroeg. Dus vervult hij tijdens de wedstrijd de rol van assistent-trainer. Voor de rest is iedereen blij dat de bekende gezichten dit seizoen wederom ten strijde trekken op de volleybalvelden.
Zaterdag 19 september staat de 1e wedstrijd van het seizoen op het programma. Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 heren 1 speelt uit tegen ROOT Twente’05 HS1, een jonge en fitte ploeg. Een team wat op haar top echt een goede wedstrijd kan spelen, maar wat ook wel eens gepaard wil gaan met jeugdige fouten. Heren 1 zal zelf dus een goede en steady wedstrijd moeten spelen om de punten mee naar huis te nemen. Nieuwsgierig?? 13:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in de Pathmoshal te Enschede.

Selectie Set-Up’65 Heren 1
Trainer: Marc Lohuis Assistent: Coen Giesselink Spelverdelers: Ruud Hesselink, Bram Kuipers Middens: Luuk Oortman, Mike de Winder en Bjorn Rikkink Passer Loper/ Diagonaal: Clemens Kempers, Arjan Bekhuis, Daan Kuipers, Tom Engbers en Pim Bank Libero: Bram Wolters

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors