Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Klaar voor het nieuwe seizoen

mizuno-avondje

Springendal Set-Up’65 (volleybal) en BC De Schalm (badminton) organiseren op woensdag 6 september in samenwerking met Topsport Oldenzaal en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is, krijg je persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Tevens kan een ieder tijdens deze avond de schoenen & accessoires van Mizuno kopen met 20% korting.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van TopVolley Belgium, van diverse volley- en handbalverenigingen in de Benelux, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Topsport Oldenzaal voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.
Locatie

We ontvangen je daarom graag op woensdag 6 september in Sporthal de Schalm. Het Topsport Oldenzaal team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen. Naast indoorschoenen kunnen er ook runningschoenen getest worden voor diegenen die fit aan het nieuwe seizoen willen beginnen.

Springendal Set-Up’65, BC De Schalm, Topsport Oldenzaal en Mizuno hopen jou te zien op woensdag 6 september tussen 18:30 en 20:00 uur in de Sporthal de Schalm te Ootmarsum. Tot dan!

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Eindstanden Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors