Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Informatie parkeren Kunstmarkt 2017

parkeren-2017-schema

Op 25, 26 en 27 augustus staat Ootmarsum weer in het teken van Kunst in Ootmarsum. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere openlucht kunstexposities in Nederland.  Het thema voor dit jaar is: “Kunst… om stil van te worden ” Uit binnen- en buitenland nemen momenteel meer dan 225 kunstenaars deel.

Dit jaarlijks terugkerend evenement is voor onze vereniging ook erg belangrijk. Want Set Up ’65 verzorgd al jaar en dag het parkeren op de verschillende aangewezen parkeerweides.  Het blijkt dat het elk jaar weer erg gezellig is op deze weides. Dit ligt niet alleen aan de bezoekers van de kunstmarkt, maar ook aan de geweldige inzet van de mensen “aan de poort”.

Om het één en ander goed te laten verlopen zijn er een aantal zaken die we als vereniging met de teams graag willen afspreken. Op alle dagen begint de markt om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

  1. De team- indeling over de 3 parkeerdagen staat vast
  2. Per team 2 personen aanwijzen die op het genoemde tijdstip aanwezig zijn. Deze personen loodsen de auto’s naar de parkeerplaatsen en innen het parkeergeld.
  3. Blijkt dat een team niet in staat is om op het toegewezen tijdstip aanwezig te zijn, dan zullen ze zelf voor vervanging dienen te zorgen. (door te ruilen met een ander team of een niet ingedeeld team benaderen)
  4. De aanvoerders geven per email (activiteiten@setup65.nl) door welke personen aanwezig zijn voor het parkeren. (uiterlijk vóór dinsdag 22 augustus)

Het schema:
parkeren-2017-schema

We wensen iedereen een gezellige Parkeerdienst toe.
Met vriendelijke groet,
Gerja Busscher
Activiteitencommissie

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Eindstanden Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors