Volleybalvereniging Set-Up'65

Heren 2 virtueel Herbstmeister!

HK2

Na een ongekend lange onderbreking mochten de strijdtroepen van Heren 2 weer eens aantreden, en wel tegen het eerste herenteam van Vrivo. Zodra de omstandigheden het weer toelieten om weer te trainen, hebben de mannen zich weer klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Er werd een traditioneel oefenpotje gespeeld tegen het de mannen van Mare volley, die met 3-1 door ons gewonnen werd. Zowel de wedstrijd als het fanatieke nazitten gaf ons hoop voor het aankomende seizoen.
Heren 2 zou heren 2 niet zijn als er bij de eerste wedstrijd al een aardige ziekenboeg opgebouwd was. Jeroen ON heeft de voorbereiding gedeeltelijk aan zich voorbij moeten laten gaan, nadat hij een typische volleybal blessure heeft opgelopen aan zijn schouder. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat deze opgelopen is in de periode dat er niet gevolleybald werd, dus uitsluiten dat Jeroen wederom van de fiets gestuiterd is door een vervelend bruggetje kunnen wij niet. Hij heeft gelukkig al een aantal trainingen weer meegedaan waarbij hij aangaf nog niet te mogen duiken, oftewel Jeroen was alweer volledig inzetbaar. Verder hebben we vernomen dat oud gediende/vriend van het team Luuk SL niet mee kon trainen i.v.m. rugklachten. Gezien de hoeveelheid dat hij vorig jaar meegetraind heeft, is er weinig veranderd.
Voor de eerste wedstrijd was ook Ralph B afwezig. Het schijnt dat hij ergens glijbanen aan het testen is om en nabij zuid Duitsland. Hier zal de lezer in het volgende wedstrijdverslag uiteraard een uitgebreide samenvatting van ontvangen. Vrijdag was er toch een lichtpuntje wat betreft de aanwezigen. Steven E kon nog een momentje vinden in zijn drukke agenda om ons uit de brand te helpen wat betreft de middenpositie bij afwezigheid van de gebroeders ON. Hiervoor hulde en bedankt.
Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn. De heren van Vrivo leken bij het inspelen over de nodige aanvalskracht te beschikken. Tijdens de wedstrijd bleek ook wel dat we hen het spel niet moesten laten maken, gezien het feit we al snel tegen een achterstand aankeken. Heren 2 leek in de eerste set richting een nederlaag te stevenen. Echter, bij een stand van 17-23, door middel van een puike serve serie van Steven E, konden we de set toch nog naar ons toe trekken met 26-24.
De volgende sets gingen wij door met goede servedruk, scherp verdedigingswerk, goede spelverdeling en aanval. De volgende 3 sets gingen ook naar de thuisploeg na een zeer vermakelijke pot waar hard gewerkt werd voor elk punt. Ik wil nog wel even de aandacht richten op het publiek. Wij begrijpen dat soms moeilijk kan zijn de anderhalve meter te bewaren op de tribunes. Met veel trots kunnen wij melden dat dit gelukkig door de vele toegestroomde supporters in acht genomen werd. Familie Huzen: bedankt daarvoor! Wat betreft de kantinebokaal kan ik kort zijn, die was voor ons. Zodra de dames van het 5e team de kantine in kwamen, zat het 2e herenteam al goed in de olie.
De eerste 5 punten van het seizoen waren binnen en gezien de uitslagen elders in de competitie mag het 2e heren team zich virtueel Herbstmeister en kampioen noemen. Komende woensdag reist heren 2 af richting het mooie Oldenzaal om tegen Pollux Heren 1 te spelen. Leuk feitje is dat oudgediende Hans “The Claw” Hudepohl een puike transfer heeft mogen maken. Gelukkig weten wij precies hoe Hans speelt en verwachten we hem zonder te veel moeite in bedwang te kunnen houden in het veld.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors