Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Heren 1 trekt zich terug

Heren 1 trekt zich terug uit de Eerste Divisie en het landelijke volleybal. Het vlaggenschip heeft deze spijtige beslissing in nauw overleg met het Hoofdbestuur moeten nemen, omdat de club er samen met een aantal spelers niet in geslaagd is een volledig team op de been te brengen. Door deze beslissing wordt het tweede herenteam het nieuwe vlaggenschip van de vereniging dat zal uitkomen in de Derde Divisie.

Mooie jaren eindigen in mineur
Na vele prachtige jaren, waarin heren 1 met veel bekende gezichten uit Ootmarsum het topvolleybal terug heeft gebracht, houdt het dus helaas op. Vanaf de promotieklasse heeft men zichzelf op prachtige wijze omhoog weten te volleyballen naar de eerste divisie. Hier is men het afgelopen jaar nog op een fantastische derde plek geëindigd en werden er mooie potjes op het scherpst van de snede gespeeld voor enthousiaste en volle tribunes. Het Hoofdbestuur wil Springendal Set-Up’65 heren 1 ontzettend bedanken voor de mooie volleybaljaren en heren 1 wil zijn trouwe fans en supporters via deze weg bedanken voor de geweldige support door de jaren heen.

Leegloop
Nadat begin 2019 duidelijk werd dat een groot aantal spelers zou stoppen, kwam Heren 1 voor de lastige taak te staan om nieuwe spelers te vinden.  De laatste maanden is daar met man en macht aan gewerkt. De vereniging heeft wel trainers en een coach gevonden, die het vlaggenschip uit de brand wilde helpen. Heren 1 dacht mede daardoor een doorstart te kunnen maken. Door het stoppen van nog een aantal spelers bleek het niet mogelijk om een volwaardige selectie op de been te brengen. Schrijnend komt aan het licht dat in het mannenvolleybal schaarste heerst.   Daarnaast vissen veel clubs in de regio Twente uit dezelfde vijver. Tal van combinaties zijn afgelopen weken bedacht om de selectie op peil te brengen. Dat is tot grote teleurstelling en spijt van alle betrokkenen niet gelukt, waardoor dit besluit is genomen.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors