Volleybalvereniging Set-Up'65

De club gaat door

Corona aanpassingen Dames 1

Ondanks de ‘intelligente lockdown’ sinds 9 oktober wordt er hier en daar toch nog wat gesport. Jeugd tot 18 jaar kan nog trainen, al kiezen ook sommige teams ervoor om dat niet te doen. Dames 1 begon met groepjes van 4. Dat moest na 4 november terug naar 2 personen. Ook de Nevobo biedt hulp (klik voor meer info). Zo kunnen we toch nog iets blijven doen. Het is lastig te benoemen of dingen ‘goed of fout’ zijn. Gelukkig zien we de laatste dagen betere cijfers en hopelijk staan we spoedig weer in de hal.

Wat erg mooi is om te zien hoe serieus dames 1 bezig is sinds de beperkingen. Kijk maar eens naar de ‘zeer strakke organisatie’, zoals beschreven in bijgaande documenten. Daarnaast pakt het team ook de begeleiding van een aantal jeugdteams op en dat gebeurt met uiterste voorzichtigheid.

Het blijft natuurlijk ‘oppassen geblazen’ en het hoofdbestuur vraagt dan ook een ieder zich aan de basisregels te blijven houden: voel je je ziek, blijf dan thuis en laat je testen; houdt 1,5 meter afstand; was/ontsmet je handen vaak; enzovoort.

Tot snel!
Hoofdbestuur Set-Up ’65

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors