Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Dames recreatie Springendal Set-Up ’65 ongeslagen kampioen

SetUp DR1 kampioen (32)

Het eerste team van dames recreatie Springendal Set-Up ’65 kroonde zich tot de eerste kampioen van het seizoen 2018-2019 binnen de Ootmarsumse volleybalclub. Dat deden de dames op een overtuigende manier door met 3-0 te winnen van Krekkers. Dames recreatie 1 had genoeg aan twee gewonnen sets, maar gaf ook de derde niet uit handen. Het team bleef ongeslagen in de Trimcompetitie en verloor nog maar één set. Naderhand werden de dames en de begeleiding in de bloemen gezet en kon het feest beginnen in de kantine van sporthal de Schalm.
De kampioenswedstrijd tegen Krekkers gaf goed aan waar de sterke punten liggen van dit team en dat zijn toch met name de aanval, maar ook verdedigend viel er voor het publiek veel te genieten. Krekkers verdedigde zich met hand en tand, maar kon niet op tegen de aanvalskracht van Springendal Set-Up ’65 dat na een mooie wedstrijd de titel binnenhaalde.
Op 9 mei volgt de officiële prijsuitreiking en dan is er tevens een feestavond vanwege het 45-jarig bestaan van de Trimcompetitie.

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors