Volleybalvereniging Set-Up'65

Dames 3 schrijft clubgeschiedenis?

dk3-finalist

Vrijdag 20 april won het derde team van Set-Up’65 het kampioenschap in de Promotieklasse. Dames 3 dat in januari had uitgesproken om kampioen te willen worden heeft dit waargemaakt. Na de goede thuisoverwinning op concurrent Krekkers (16 maart) had Dames 3 in de stand een ruime voorsprong opgebouwd. Enkele wedstrijden met vijfsettes volgden, maar op de laatste competitiedag werd de titel alsnog binnengehaald. Kampioen!

Afgelopen woensdag speelde Dames 3 de halve finale van de regiobeker tegen DVO uit Hengelo. Halverwege de eerste set was er een achterstand, maar door enkele wissels kwam Dames 3 goed terug en werd alsnog de eerste set gewonnen. De twee sets daarna werd er goed en degelijk gespeeld en werd de wedstrijd gewonnen met 3-0. De bekerfinale is een feit!
Door het behalen van het kampioenschap en bekerfinale heeft Dames 3 van Set-Up’65 aan de dameskant clubgeschiedenis geschreven. Nog nooit eerder is er een damesteam geweest die binnen de vereniging, op regionaal niveau, zowel een kampioenschap als bekerfinale heeft behaald. Maar….. hoe mooi en gaaf zou het zijn als de bekerfinale wordt gewonnen en daardoor “de dubbel” wordt binnengehaald.

De bekerfinale wordt gespeeld op zaterdag 12 mei in Aalten. Wij hopen dat onze (trouwe) supporters ook aanwezig zullen zijn om er samen met Dames 3 een mooie finale van te maken.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors