Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Dames 2 verslaat Krekkers

20181222-dk2-krekkers

De derby wedstrijd die drie dagen voor kerst is gepland. Voor ons gevoel was het een gewone zaterdag net zoals alle andere zaterdagen. Alleen had deze zaterdag nog iets speciaals namelijk een derby tegen Krekkers. Wat voor de wedstrijd al voor extra motivatie zorgt. En wat naderhand bleek, een mooie wedstrijd was voor de supporters om te zien. Zoals menige speelsters na de wedstrijd zeiden: ‘Dit was denk ik wel de leukste wedstrijd van dit seizoen was om te spelen’.

Tijdens de eerste set hadden we al gauw de regie in handen en hielden we steeds een kleine voorsprong met name door de serves van Marlies. Toch werd het nog even spannend bij de stand 20-24. We lieten Krekkers terug komen tot de 23-24. En tot opluchting van velen konden we de set met 26-24 binnen halen. De tweede set liet echter een heel ander beeld zien. Ondanks de voorsprong die we hadden door de rake klappen van Danae en Lynn. Pakte Krekkers al gauw het hef in handen en konden ze de set binnen halen met 19-25. In de derde set pakten we het nog aardig op en konden we mee komen met Krekkers, echter hadden zij de regie in handen en sloegen mooie aanvallen bij ons in het veld. De 20-25 zorgde voor een set stand van 1-2 voor Krekkers.

De laatste set gaf een swing aan het spel. Door het enthousiaste publiek van beide partijen ging het geluidsniveau omhoog en zorgde dit voor een fantastische sfeer om in te spelen. Bedankt daarvoor supporters! Mede hierdoor konden wij als speelsters ook een prachtig spel laten zien. De stand liep deze set gelijk op tot de 17-17. Hierna was het een wisselwerking waarbij beide partijen even vaak op voorsprong kwamen tot 24-24. Gelukkig konden we het afmaken met 27-25. Zodat Danea nogmaals voor ons kon tossen voor de opslag van de vijfde set.

De vijfde set ging Mayke goed van start met haar services. Al gauw stonden er vijf punten op het telbord. Al was het hierna al snel 8-8 en werd het hef opnieuw in handen genomen door Krekkers. Waardoor ze op 12-14 op matchpoint kwamen te staan. Op de ene of andere manier werden wij wakker en konden we de stand omdraaien naar 15-14 en uiteindelijk de winst binnen halen met 17-15. Waarna we dan ook erg blij waren met de wedstrijd winst. Al met al een erg leuke wedstrijd waarbij alle partijen genoten hebben van een leuk en sportief spel.

Voor dit jaar willen wij, Dames 2, jullie prettige feestdagen en een sportief en gezond nieuwjaar wensen! Waarin we hopelijk nog meer van deze mooie wedstrijden hebben. Tot volgend jaar!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors