Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

CMV jeugd dartelt door het veld

SetUp CMV1 0619 (2)

De jongste CMV jeugd van Springendal Set-Up ’65 en Dynamo Tubbergen spelen nog geen competitie. Om toch te wennen aan het spelen van wedstrijden is er voor deze teams een onderling toernooi georganiseerd. Een paar maanden geleden was Dynamo de gastheer en afgelopen zaterdag heette Springendal Set-Up ’65 de teams welkom.
De CMV 1 teams maakten er een geweldige morgen van. De meiden dartelden door het veld, probeerden de bal te vangen en als dat niet lukte moest je naar de kant, maar konden teamgenoten je weer ‘terugvangen’.  Het gaat soms razendsnel en dat maakt dit CMV spelletje ook zo aantrekkelijk. Op de tribunes gonsde het van verbazing en aanmoedigingen wat deze kinderen al met een bal kunnen en hoe goed ze de spelregels kennen.  Heerlijk al die enthousiaste ouders en kinderen én opa’s en oma’s. Het werd een gezellige drukke boel. Alle teams speelden tegen elkaar en waren ook nog eens aan elkaar gewaagd.
In de pauze was het druk in de kantine. De ouders dronken een kopje koffie of thee en voor de speelsters was er fruit en drinken. Uppie de Springendal Set-Up ’65 mascotte  kwam na de wedstrijden nog even kijken  en ging samen met alle meiden op de foto!
Team 2 van Springendal Set-Up ’65 pakte de toernooiwinst en ze voelden zich dan ook de kampioenen.  Daar bleef het niet bij, want voor iedereen lag er  een prijsje klaar. Het was een zeer geslaagde morgen. Het toernooi is een mooie voorbereiding op de competitie voor volgend seizoen! Voor deze CMV 1 leden mag die competitie eigenlijk nu wel al beginnen, zoveel zin hebben ze er aan!!

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors