Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Carmen Oude Luttikhuis terug op het oude nest

carmen-oude-luttikhuis

Volleybalster Carmen Oude Luttikhuis volleybalt het volgend seizoen weer bij Springendal Set-Up ’65. Dat heeft ze haar huidige club Eurosped en Lesley de Jonge, trainer van dames 1 van Springendal Set-Up ’65, laten weten. Bij de Ootmarsumse volleybalclub zijn ze erg blij met de terugkeer van Carmen op het oude nest. Trainer Lesley de Jonge: “Carmen is een speelster, die past bij de cultuur en ambitie van Springendal Set-Up ’65. Zij is naar mijn idee ook een voortreffelijke ambassadeur van ‘onze #Go-Yellow visie’. De tijd staat niet stil, de club moet vernieuwen, iedere keer komt er een nieuwe generatie en het #Go-Yellow verhaal is gebaseerd op gezelligheid, eenheid, energie en een leven lang leren. Eén beleving uitstralen en het gevoel hebben dat je hier bij wilt horen. En verder vind ik het heel belangrijk wat je achterlaat bij een vereniging. Carmen met haar karakter en volleybaltalent sluit daar naadloos bij aan en dus zijn we geweldig blij dat ze voor ons heeft gekozen,” laat een enthousiaste Lesley de Jonge weten.

Voor Carmen Oude Luttikhuis was het een hele lastige keuze, want ook binnen Eurosped voelde ze zich prima thuis. “Ik heb heel erg getwijfeld. Het laatste gesprek met Lesley de Jonge heeft me over de streep getrokken en daarnaast ligt mijn hart toch meer in Ootmarsum,” vertelt de 22-jarige diagonaal speelster. “Ik word liever hier kampioen dan in Vroomshoop. Het mooie vind ik ook dat we bouwen aan een nieuw team met de ambitie om te gaan voor de titel. Dat zal misschien niet in het komende seizoen zijn, maar ik wil hier heel graag mijn steentje aan bijdragen om naar het hoogste te streven. Lesley, mijn zussen Kirsten en Ilse, maar ook anderen, hebben veel energie gestoken in het #Go-Yellow verhaal en dat spreekt me erg aan. Wat dat betreft voel ik dat de club vol aspiraties zit en daar wil ik heel graag bij horen.”

Voor Ronnie Haarman, voorzitter van de #Go-Yellow commissie, die de zaken rondom dames 1 regelt, is het een eerste stap om de selectie van dames 1 van Springendal Set-Up ‘65, na het vertrek van een vijftal speelsters, op peil te krijgen. “Uit alle Nevobo statistieken blijkt dat we met Carmen een top 3 aanvalster in huis hebben gehaald. De jongste Oude Luttikhuis is natuurlijk ook een Set-Up ’65 speelster en hoort bij de club, omdat ze al van jongs af aan lid is van deze volleybalvereniging. In onze commissie hebben we natuurlijk een beleid uitgestippeld, profielen gemaakt en van daaruit zijn we op zoek naar speelsters, die daarbij passen. Ook budgettair kunnen we ons geen risico’s permitteren. Als voorzitter is het mijn taak om de lijnen te bewaken en de afgesproken doelstellingen. Voor ons was het geen discussie om met haar om tafel te gaan en er zijn een aantal positieve gesprekken geweest, die tot haar komst hebben geleid. In de #Go-Yellow visie is er meer dan alleen de sportieve carrière, want met ons sponsornetwerk Smash willen we ook de speelsters maatschappelijk een kans kunnen geven en zeker na hun sportjaren. Wat dat betreft speelt de Businessclub Smash onder leiding van Michel Luft natuurlijk een belangrijke rol en we willen heel graag dat we deze sponsorgroep kunnen uitbreiden van 60 naar honderd bedrijven. En dan zoeken we ondernemers, die de #Go-Yellow visie ondersteunen. Er ligt een fundament en dat moeten we de komende periode nog verstevigen, maar ik heb alle vertrouwen dat dat met de ambities van alles en iedereen binnen Springendal Set-Up ’65 ook gaat lukken,” blikt Ronnie Haarman met veel optimisme vooruit. “De eerste stap is gezet en we zijn momenteel in gesprek met meerdere kandidaten om de selectie te versterken. Dat ziet er eigenlijk best goed uit, waardoor onze trainer Lesley de Jonge volgend jaar kan bouwen aan een volgende fase voor het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65. En daar hebben we alle vertrouwen in,” besluit Ronnie Haarman.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors