Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Meisjes C1 tegen Tornado

MC1 Set-Up '65 (1)

We hebben zaterdag 26 januari een wedstrijd tegen Tornado moeten spelen. Het was een hele spannende wetstrijd, want de ene keer ging het goed en de andere keer weer niet. Maar we hebben de wedstrijd met 3-2 gewonnen.

1e set: De eerste set waren we nog best wel slordig bezig. Vooral het serveren ging behoorlijk slecht. We maakten veel voetfouten en we serveerden de bal vaak in het net of uit. We moesten iets meer wilskracht tonen, want we lieten sommige ballen gaan die we gewoon konden hebben. Helaas hebben we de eerste set met 25-18 verloren.

2e set: De tweede set hebben we goed gestreden om de set te gaan winnen. De serve ging al stukken beter. We hebben de serves die fout gingen wel door voetfouten weggegeven. We gingen wel wat meer voor elke bal. Dus we hebben de set dan ook met 25-21 gewonnen.

3e set: De derde set was best spannend, want wij en Tornado gingen allebei vol voor de set. We hebben met de serve wel weer wat fouten gemaakt. Maar Aniek had ook nog een hele mooie serve serie, daarmee hebben wij wel wat punten kunnen pakken. Maar op het laatst stond het 24-24, dus we moesten tot de 26. Helaas hebben we de set toch met 26-24 verloren.

4e set: Het werd heel spannend, want als we nog een vijfde set wilden spelen, moesten we deze set echt gaan pakken. De serve ging deze set goed. Er zijn wel een paar mooie series gemaakt en een daarvan was ook weer van Aniek. Zij heeft weer een heleboel punten daarmee gepakt. Iedereen was heel enthousiast. We hebben de set met 25-17 gewonnen. We mochten nog een vijfde set gaan spelen.

5e set: Gespannen begonnen we aan de 5e set. Het was er op of er onder. Eerst liepen we weer achter, maar we hebben de punten weer teruggepakt. Op een gegeven moment stonden we weer voor en toen gingen we vol voor de winst. Uiteindelijk hebben we deze set met 15-11 gewonnen. De ontlading was dan ook erg groot.

Na deze spannende wedstrijd gespeeld te hebben, staan we derde in de ranglijst.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors