Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Brahim Abchir terug op het oude nest

Het bestuur van volleybalvereniging Springendal-Set-Up ’65 uit Ootmarsum is blij verheugd te kunnen melden dat Brahim Abchir weer voor de club aan de slag gaat.

De exacte invulling van zijn rol wordt gedaan in nauw overleg tussen Brahim, bestuur en de Technische Commissie; zeker is dat hij de nieuwe trainer/coach van Dames 1 zal zijn. Daarnaast wil hij zich inzetten in de gehele breedte, vanaf de jongste jeugd. Duidelijk is dat zijn uitgebreide kennis, vele jaren ervaring, discipline en gedrevenheid zeer welkom is bij het verder bouwen aan de prestatielijn van de club.

Brahim is twee keer eerder bij Springendal-Set-Up ‘65 aan de slag geweest. In zijn tweede periode is onder zijn leiding dames 1 kampioen geworden in de topdivisie en gepromoveerd naar de eredivisie. Hij heeft met de dames in de bekerfinale gestaan, is tweede en derde van Nederland geworden.

Het bestuur is ervan overtuigd dat Brahim volleyball(st)ers beter kan maken, van de allerjongste jeugd tot aan ervaren dames 1 speelsters.

Naast dit goede nieuws moet ook vermeld worden dat een aantal leden zeer hard aan het werk is om het wegvallen van de hoofdsponsor op te vangen. Financiële middelen blijven noodzakelijk om topsport echt goed mogelijk te maken.

Twee voorbeelden waarin de vereniging laat zien dat ze springlevend is en er alles aan doet om volleybal in Ootmarsum en omstreken aan de top en in de breedte mogelijk te blijven maken.

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp