Volleybalvereniging Set-Up'65

Betreft: Coronavirus

Ootmarsum, 15 april 2020

Aan onze leden, vrijwilligers, sponsors en alle anderen die Springendal/Set-Up’65 een warm hart toedragen.
Wat ooit een raar griepje in een ver land leek te zijn, heeft er inmiddels voor gezorgd dat honderden mensen zijn overleden in Nederland. Dichterbij huis heeft Corona ervoor gezorgd dat alle volleybalcompetities en bijkomende activiteiten in onze sporthal de Schalm zijn afgebroken.

Hoe vervelend ook, wij steunen deze maatregelen volledig. Gezondheid en het welzijn van iedereen in en rond onze vereniging staat voor ons bovenaan.

Het is voor iedereen een lastige periode. Ook voor Springendal/Set-Up’65. De sport ligt stil. Inkomsten vallen weg; kosten lopen door. Dit willen wij hieronder nader toelichten. We weten zeker dat we dit gaan overwinnen en dat ons een mooie toekomst wacht, maar we doen ook een beroep op iedereen met een geel/blauw hart. Jullie steun hebben we hard nodig. Nu, om deze tijd door te komen, maar ook straks als we gezamenlijk enthousiast de handen weer uit de mouwen kunnen steken. Op weg naar volgend seizoen. Want dat komt er!

Contributies
De opbrengsten uit de contributie van onze leden is van levensbelang voor het voortbestaan van Springendal/Set-Up’65. We hopen dat deze crisis ons geen leden gaat kosten. En we de contributie ‘normaal’ mogen ontvangen. Dit betekent dat de 4e inning binnenkort plaats zal vinden. Mocht je door de betaling van de contributie in de problemen komen, is er vanuit ons alle begrip. We zoeken dan naar een oplossing. Meld je dan via secretaris@setup65.nl.

Inkomsten
Door de sluiting van onze sporthal de Schalm ontvangen we geen inkomsten vanuit de kantine. De inkomsten van de kantine leveren voor ons een aanzienlijk bedrag op dat we nu moeten missen. Onze sponsors leveren ook een grote bijdrage aan onze inkomsten. Veel van onze sponsors behoren tot het midden- en klein bedrijf. Uiteraard heerst ook daar veel onzekerheid over de nabije toekomst. Wat dat voor onze vereniging betekent, is op dit moment nog niet duidelijk.

Uitgaven
Natuurlijk kijken we ook goed naar onze uitgaven. De bank, NeVoBo en gemeente proberen ons te helpen waar mogelijk. Of dit voldoende zal zijn, kunnen we op dit moment nog niet zeggen.

In de tussentijd gaan onze gedachten uit naar mensen die door de Corona hard getroffen zijn, die wellicht ziek zijn, of hun dierbare zijn verloren. Wij leven mee! Net als met bedrijven die het door de maatregelen financieel moeilijk hebben.

We hopen voor alles en iedereen dat de situatie binnen afzienbare tijd weer ‘back to normal’ is en we ons weer ouderwets druk kunnen maken over of een bal nou wel of niet uit was. Wij kijken er naar uit om jullie snel weer te kunnen ontmoeten in sporthal de Schalm! Tot die tijd; blijf gezond!!

Uiteraard wordt jullie input ook gewaardeerd en mochten jullie tips of aandachtspunten hebben, mail deze dan naar secretaris@setup65.nl

Met sportieve groet,
Hoofdbestuur Springendal/Set-Up’65

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsors